TOP
Super simpele kerstster - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
Happykidsmas countdown DIY Kerst

Super simpele kerstster.

Omdat we gek zijn op papieren versiering en ons huisje nog lang niet vol hangt, maakten we papieren kerststerren, die kun je niet genoeg hebben ;). In een paar simpele stappen zaten ze in elkaar. We gebruikten mooi bedrukt papier in twee stijlen voor een leuk effect.

Kerstster vouwen van papier, Happykidsmas countdown_blog badschuim.eu

Deze sterren zijn leuk om samen met je kinderen te maken op een koude of regenachtige decemberdag. Zo maak je je huis nog even last minute in de kerstsfeer!

Super simpele kerstster, instructiefilmpje

Dit keer geen stappenplan met losse foto’s maar een leuk filmpje (wat je elk moment kan stilzetten) met een heerlijk achtergrond muziekje van Barry White. Tjaaaaa, want Barry geeft zo’n heerlijke, romantische decembersfeer (dat vind ik dan). Je kan het muziekje ook uitzetten hoor ;)!

Inspiratie voor deze ster haalde ik hier vandaan.

Wil je nog meer knutselen: vind inspiratie op mijn feestdagen knutseltips pagina!

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
 • Liza
  9 jaar ago

  Ooh deze vind ik ook zo leuk!
  Fijn weekend!

  • Ceciel - badschuim
   9 jaar ago

   Ja hé Liza, het is ook zo’n heerlijke die je overal wel ziet opduiken op blogs, gewoon omdat hij zo lekker simpel is!
   Jij ook fijn weekend!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close