TOP
kerststolp van een wijnglas - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
Kerst

Kerststolp: een geluk bij een ongeluk.

Er zijn wel eens van die dagen dat niet alles zo gaat als je wilt. Vandaag was die dag. Ik liet van alles uit mijn handen vallen en bij overmaat van ramp stootte ik ook nog eens mijn favoriete wijnglas stuk. Dat wijnglas van kristal waar ik enorm veel zegeltjes voor heb gespaard en zo lekker drinkt: kapot! Maar ik gaf er een positieve draai aan! Ik maakt er een kerststolp van.

Kerststolp

Al weken zie ik via diverse blogs, zoals deze leuke Van Galerie Lucie en deze verzameling blogpost, de mooiste kerststolpen voorbij komen. Zo lief en leuk om te zien. Ik had niet eerder de behoefte om er zelf eentje te maken maar nu deed zich de gelegenheid voor. Een geluk bij een ongeluk! Het wijnglas brak prachtig op het voetje en ik had meteen een kant en klare mini stolp. De uitdaging was nog wel om mini decoratie te vinden, maar mijn ik-bewaar-alles-in-mijn-rommel-doos bracht uitkomst! Dit was het resultaat en ik ben er heel blij mee:

kerststolp_blog badschuim.eu

Nou ja, voor 5 minuten. Want na dat ik een paar foto’s had genomen en ik vind ze eigenlijk niet goed genoeg wilde ik de stolp verplaatsen. Te gehaast, niet voorzichtig genoeg en je raadt het al…… zo op de grond in duizend stukjes. Helemaal NIET leuk als je er zo lang op hebt zitten freubelen. Het was dus echt mijn dag niet. Gelukkig hebben we de foto’s nog :(.

Oja, het idee voor die geweldige papieren kerstster haalde ik van het blog van Helena van Craft & Creativity1 van mijn favoriete blogs!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close