TOP
Kinderliedjes I Creatief lifestyle blog Badschuim
Kids

Swingen of luisteren met de leukste kinderliedjes.

Wil jij je kindje eens ook eens lekker laten swingen of naar een mooi verhaal laten luisteren, maar dat niet achter de TV laten doen. Dan zijn kinder cd’s met leuke kinderliedjes een uitkomst. Leuk voor overdag maar ook zo fijn om mee in slaap te vallen. Hieronder de leukste voor je op een rij (ook leuk om kado te geven):

De Baby cd (leeftijd vanaf 0 t/m 2 jaar)

De baby cd

Een cd speciaal gecomponeerd voor baby’s. Met muziek die de baby uitdaagt tot luisteren en meedoen. Van    deze cd  is bewezen dat ze een rustgevende werking op baby’s, peuters en kleuters heeft. Deze 1e cd van        Raimond Lap is  met Goud bekroond voor de verkoop van meer dan 50.000 stuks! Raimond Lap is    inmiddels internationaal bekend  om zijn bijzondere producties, speciaal voor kinderen.

Bijt-ie in je bil! + CD (leeftijd vanaf 2 t/m 4 jaar).

Bijt-ie in je Bil cd

 

Wat zingt je (klein)kind op de crèche? Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los… De tekst van die eerste regel  lukt nog net, maar hoe gaat het verder? En wat probeert je kindje te zingen als het een banaan of appel eet, of als er  iemand jarig is? Gelukkig vind je het antwoord op de cd ‘Bijt-ie in je bil’. Het zijn de 25 meest gezongen crècheliedjes  met cd!

Jip en Janneke Liedjes (leeftijd vanaf 2 t/m 6 jaar).

jip-en-janneke-liedjes-cd-15451055-product_rd-157016892

Wie kent ze niet: Jip en Janneke! Jarenlang vermaken ze al kinderen met hun avonturen en liedjes. Via verhaaltjes   komen de liedjes op deze cd aanbod. Erg gezellig om naar te luisteren, zelfs ook voor pappa en mamma!

De liedjes speeltuin (leeftijd vanaf 2 t/m 7 jaar).

Dirkscheele cds

Kunnen nieuwe kinderliedjes ook klassiekers worden? Op deze vraag kan met de liedjes van deze CD  box van De Liedjesspeeltuin deel 1 t/m 4 volmondig “Ja” geantwoord worden. De Liedjesspeeltuin  CD’s van Dirk Scheele zijn te vinden op heel veel kinderdagverblijven, basisscholen en in menige  kinderkamer. Allemaal leuke liedjes om actief  mee te doen, maar ook om gewoon lekker naar te  luisteren.

Mijn allereerste liedjesboek met reuzeleuke cd (leeftijd vanaf 4 t/m 6 jaar).

Mijn allereeste liedjes boek met cd

Dit boek staat boordevol vrolijke kinderliedjes om samen te zingen en te beleven. Het zijn de  liedjes die we allemaal wel kennen van vroeger, zoals : ‘Alle eendjes zwemmen in het water’ en ‘we  maken een kringetje…’ . In dit boek zit  ook de bijbehorende cd met twintig liedjes. De liedjes zijn  fris geïllustreerd met leuke suggesties voor gebaren, bewegingen en dansjes. Kortom, een s  superleuk meezing-doe-boek!

Het grote gruffalo luisterboek (leeftijd vanaf 4 t/m 6 jaar).

 Het grote gruffalo luisterboekLuister naar de twee succesvolle prentenboeken over de Gruffalo (De Gruffalo en Het kind van de Gruffalo). De  verhalen worden op deze cd lekker eng en griezelig voorgelezen door actrice Lies Visschedijk. De toch al spannende  verhalen met een slimme, dappere muis in de glanzende hoofdrol worden nog bloedstollender door de  geluidseffecten en muziek! Inclusief twee liedjes!

123 Kindershow (leeftijd vanaf 4 t/m 10 jaar).

123CD

Deze swing cd mag niet missen in je collectie. Hij is gemaakt door het bekende trio: ‘One Two Trio’ die door het land reizen met een te gekke kindershow. De cd bevat 12 eigen geschreven kinderliedjes en 1 bonustrack. Het zijn liedjes met een knipoog, zoals ‘ik heb een snotje in mijn neus…’ en ‘hij lust alleen maar friet, iets anders lust hij niet…’. Op  hun eigen website kun je de cd bestellen en alvast een voorproefje van de cd luisteren.

Dat waren ze. Heb je al zin om te gaan swingen of luisteren? Welke is jouw favoriet?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close