TOP
Kinderrommelmarkt Koningsdag I Creatief Lifestyleblog Badschuim
Kinderrommelmarkt koningsdag
Kinderrommelmarkt koningsdag
Kinderrommelmarkt koningsdag
DIY Feest Printable

Kinderrommelmarkt koningsdag

Kinderrommelmarkt Koningsdag I Prijskaartjes rommelmarkt I Creatief Lifestyleblog BadschuimBinnenkort is het weer de dag van de kinderrommelmarkt: Koningsdag! Een feestdag waar we massaal spullen gaan verkopen en daar de grootste lol aan beleven. Speciaal voor deze kinderromelmarkt voor Koningsdag maakte ik een gratis printbare versie van een poster voor jouw eigen verkoopkraampje, je eigen prijskaartjes en je eigen kasboekje voor de winst die je gaat maken! Dus kom hem gauw printen!

Kinderrommelmarkt koningsdag

Elk jaar doen we er aan mee en elk jaar denk ik: had ik nou maar van te voren mijn eigen prijskaartjes gemaakt. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom ben ik dit jaar op tijd! Ik ging er eens goed voor zitten en ontwierp super leuke (al mag ik dat van mezelf zeggen) items om te gebruiken voor je kraampje op de kinderrommelmarkt koningsdag! Dit zijn ze geworden:

Kinderrommelmarkt koningsdag verkoopkraampje poster:

Kinderrommelmarkt Koningsdag I Poster verkoop kraampje van .... I Creatief Lifestyleblog Badschuim

Deze kan je hier downloaden: Kinderrommelmarkt Koningsdag I Poster verkoop kraampje van …. I Creatief Lifestyleblog Badschuim

Zo ontzettend handig: je vult je naam in, hangt het op en het is meteen duidelijk wie al die mooie, goedkope spulletjes aan het verkopen is.

Kinderrommelmarkt koningsdag prijskaartjes:

Kinderrommelmarkt Koningsdag I Prijskaartjes I Creatief Lifestyleblog Badschuim (1)

Ook hier gratis te downloaden: Kinderrommelmarkt Koningsdag I Prijskaartjes I Creatief Lifestyleblog Badschuim

Oké, deze is niet meteen klaar. Je moet er wel even wat tijd in steken om ze uit te knippen, MAAR: je hebt dan wel opvallende en leuke prijskaartjes! Meteen duidelijk wat het kost, zodat er snel verkocht kan worden :).

Kinderrommelmarkt koningsdag kasboekje:

Kinderrommelmarkt Koningsdag I Kasboekje opbrengst I Creatief Lifestyleblog Badschuim

 

Het is te gek, ook deze download je hier: Kinderrommelmarkt Koningsdag I Kasboekje opbrengst verkoop kraampje I Creatief Lifestyleblog Badschuim

Tja, want winst maken is toch wel het allerleukste aan de kinderrommelmarkt! Met dit leuke kasboekje kun je precies bijhouden wat je hebt verkocht en hoeveel. Print deze maar 2 of zelfs 3x uit, want wie weet maak jij wel een koningswinst die dag!

Zo zag het er bij ons in ieder geval uit. Heeeeel gezellig en naderhand waren we bijna alles kwijt, komt vast door die gave printables ;)!

Gaan jullie ook op de kinderrommelmarkt op koningsdag staan? Zoja, ik hoor graag wat je gaat verkopen en met wie. 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 20 april 2015

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close