Klacht of vraag?

Heb je een klacht of vraag, check dan eerst de veelgestelde vragen pagina. Kom je er dan nog niet uit, stuur dan een mailtje naar info@badschuim.eu met als onderwerp: vraag of klacht over webshop krijtstifttekening. Mailtjes worden op werkdagen in behandeling genomen en je krijgt doorgaans binnen 1 werkdag reactie.

Retourprocedure

De downloadbare producten uit webshop krijtstifttekening kun je direct na de ‘bestelling met betalingsverplichting’ downloaden. Het digitale bestand wat je ontvangt, is eigenlijk een kopie. Als je het zou willen ‘uitlenen’ aan iemand anders, doe je dat in principe ook door een kopie te sturen. Je verwijdert het bestand daardoor niet meteen vanaf je eigen computer, tablet of ander apparaat. Teruggeven gaat dus ook niet. Hierdoor kun je geen gebruik maken van je ontbindingsrecht. Dit staat opgenomen in onze algemene voorwaarden en mag ook volgens de wet. Met de aankoop in de shop ga je akkoord met de algemene voorwaarden en zie je meteen af van je ontbindingsrecht. Daarmee verklaar je dat je begrijpt dat het product niet retour kan en je ook geen geld terug kan ontvangen.

Webshop krijtstifttekening is een onderdeel van www.badschuim.eu en staat dan ook onder hetzelfde KVK en BTW nummer geregistreerd. Hierbij de gegevens:

Badschuim

BTW NL150868455B01

KVK 66685583

Adres: Benedictijnenborch 17, 5241 KR Rosmalen

Contact: info@badschuim.eu