TOP
Shoplog kleertjes.com
Kids

Eindelijk op tijd een winterjas!

Elk jaar ben ik bijna te laat! Echt waar, ik begin niet op tijd, denk dat er nog genoeg zijn en kom er dan achter dat ze bijna op zijn! Dan heb ik alleen nog maar de keus uit de lelijke modellen. Dat wil je toch niet. Waar heb ik het over?! De winterjassen natuurlijk! Elk jaar heb ik te lang de zomer in mijn bol, wil ik niet toegeven dat de herfst er echt is en wil ik de kou niet tot me door laten dringen. Maar nu was ik op tijd! Echt waar en bestelde ik nog wel online ook. Gewoon bij kleertjes.com. Een complete winkel waar je voor een normaal budget terecht kan van top tot teen.

Shoplog Kleertjes.com

Zoals je de laatste tijd wel hebt kunnen lezen heb ik dat online shoppen helemaal onder de knie. Zowel voor mezelf als voor die kleine van me. Dus dat ik online op zoek ging naar een winterjas, was zeker geen gek idee. Geen pijn in mijn schoenen van het leuren van winkel naar winkel, geen kind wat helemaal geen zin heeft om te passen, nee, gewoon heerlijk in mijn stoeltje aan tafel met een kop thee en koekje shoppen achter mijn laptop. Dat is relaxed!

Ik kocht er dus een prachtige winterjas voor onze kleine vent. Samen zaten we achter de laptop en bestelde dit exemplaar:

 kleertjes com_ winterjas 01 I creatief lifestyle blog Badschuim

Zoals je kan zien, kunnen we tegenwoordig geen normale foto’s meer maken, zonder dat er een raar gezicht bij hoort. Tja….. hoort bij de leeftijd! En ja, we waren ECHT OP TIJD! zie het bewijs van de korte broek en slippers ;)!

kleertjes com_ winterjas 01 I creatief lifestyle blog Badschuim

 kleertjes com_ winterjas 01 I creatief lifestyle blog Badschuim

De jas was precies wat hij mooi vond, qua kleur en model. Een keer niet moeilijk doen in een winkel, gezeur en getrek met passen en helemaal geen gedoe met lang wachten in een kassarij. Lekker binnen 5 minuten uitgezocht en besteld. De volgende dag ook nog eens in huis. Wat wil je nog meer. Nou ja: ik zou het helemaal leuk vinden als ze geen verzendkosten zouden rekenen. Dat is toch altijd jammer van je budget. Echter weegt het niet op tegen zere voeten en het hele gedoe in de winkel. Dus neem je dat er gewoon bij! Wij zijn allebei blij nu en dat is het belangrijkste!

Wat vind je nog meer bij Kleertjes.com

Bij Kleertjes.com hebben ze ontzettend veel topmerken zoals Vingino, Retour, Mim-Pi, Noppies en Name it  (al kijk ik daar niet echt na, ik ben meer van wat ik mooi vind dat koop ik), veel keus dus. Ze hebben er van alles voor jongens en meisjes verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 176. Naast kidskleding hebben ze ook kidsschoenen, nachtkleding, ondergoed, leuke accessoires en zelfs positiemode & babykleding. Een zeer complete webshop dus.

Kindprofiel
Je kan ook een eigen account aanmaken. Nog eentje, zie ik je denken. Weer een inlog met paswoord. Inderdaad, maar het heeft zeker wel zijn voordelen! In het Kleertjes.com-account kun je de maten en je persoonlijke voorkeuren voor jouw kinderen bijhouden. Hiermee is het op op de site van Kleertjes.com in één oogopslag duidelijk welke producten jouw kind passen! Dat is nou eens handig! Natuurlijk groeien je kinderen hard, check dus regelmatig of de maten die je hebt opgegeven in het Kindprofiel nog kloppen. Op de shopping-pagina’s kun je bij ‘Mijn Kind’ aangeven voor wie je wilt shoppen en je ziet direct door de ‘avatar’ bij de producten wat leuke producten zijn voor jouw kind!

Tip: Word lid van de nieuwsbrief van Kleertjes.com en ontvang direct € 10,- korting op je eerstvolgende bestelling. Dat is mooi meegenomen toch!

Kortingscode: Met de actiecode najaar10 krijg je €10,- korting bij besteding vanaf €50,- op de wintercollectie 2015. Code geldig t/m 04-10-2015.

 Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

Nu ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig waar jullie je online kleding kopen?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close