TOP
DIY Kids

Kleine vondsten maken prachtige cadeaus.

Elke vrouw probeert het, maar meestal lukt het niet om er snel voorbij te lopen: de koopjes hoek. Heerlijk om even tussen de afgeprijsde spulletjes te snuffelen. Want, wie weet, misschien zit er wel iets super leuks tussen voor een super klein prijsje.

Dit was ook zo een heerlijke gelukstreffer. Ik zag hem en wist meteen wat voor moois er van gemaakt kon worden. Dankzij de versieringen van ons kleine ventje werd het een lief, persoonlijk cadeau die nog steeds in onze woonkamer pronkt.

♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close