TOP
Kleuter bioscoop I recensie van Creatief Lifestyle blog Badschuim
Kids Kids uitjes

Kleuterbioscoop.

Ken je dat, van die zondagochtenden dat jij je kleine kleuter(s) wel achter het behang kan plakken? Dat ze niets leuk vinden om mee te spelen, want ze hebben zó weinig speelgoed. En alle Disney films die in de kast liggen nu echt wel je neus uit komen. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: de kleuterbioscoop!

Kleuterbioscoop, te leuk om niet te gaan.

6 redenen voor een gezellige zondagochtend in de kleuterbioscoop:

Kleuterbioscoop1) De entertainment begint bij de entree! Na de kaartcontrole (wat al heel spannend is voor je kindje) krijg je een envelop met entertainment: opdrachten en kleurplaten over de film. Overal liggen kleurtjes klaar, dus er kan meteen fanatiek gestart worden. Dan kun jij ondertussen even lekker bij komen met een kop koffie of thee!

 

2) Een lekker excuus om mee te snoepen, voor en tijdens de film. Bij het filmkaartje hoort ook lekkernij! Voor je kindje een kidscombo (drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje) en voor jezelf een lekker koek of muffin. En zeg nou zelf, zo’n zak popcorn koop je er voor jezelf ook nog bij om het sfeertje compleet te maken.

3) Geen donkere zaal en hard geluid. Speciaal voor de kleutertjes gaat bij deze films het licht niet helemaal uit en het geluid staat zachter. Helemaal niet eng dus en daardoor meteen leuk.

4) Een paar uurtjes gezelligheid, geen gezeur en een tevreden kindje. Niets meer aan toe te voegen.

Kleuterbioscoop.5) Voor je kindje een officieel filmdiploma. Na afloop van de film worden deze speciaal uitgereikt. Dan kunnen ze apetrots aan iedereen laten zien waar ze geweest zijn. Een leuke reden om op zondagmiddag bij opa en oma op bezoek te gaan!

 

 

6) Die dikke knuffel die je van je kindje krijgt op weg naar huis, want het was zo leuk!

Meer info over de kleuterbioscoop vind je hier. Wij gaan, jullie toch ook?!

Zoek je nog meer kids entertainment, kijk dan eens hier op mijn verzamelpagina voor kids.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close