TOP
Kneipp Nature Kids een product review door creatief lifestyle blog Badschuim
Magisch badderen en douchen met Kneipp nature kids
Magisch badderen en douchen met Kneipp nature kids
Kids

Magisch badderen en douchen met Kneipp nature kids

Hier in huize Badschuim zijn we gek op: Badderen en douchen! Hoe kan het ook anders ;). Elke dag maken we er een zowaar feest van, samen met lekker veel ruikend schuim. We zijn dus gek op bad en doucheproducten en altijd op zoek naar de lekkerste, zachtste en soms ook bijzonderste (om mee te spelen). Onlangs lanceerde Kneipp een nieuwe lijn producten: Kneipp nature kids. Ze beloven dat ze lief, stoer, leuk, magisch en natuurlijk zacht zijn voor de huid. Speciaal voor peuters en kleuters. Dus konden wij het niet laten om ze uitgebreid uit te proberen! En het leuke ervan: wij mogen er ook 3 weggeven! Misschien wel aan jou!

Kneipp nature kids, wat is het eigenlijk?

Kneipp heeft met deze nieuwe lijn goed geluisterd naar kids en ouders. Tegenwoordig willen ouders graag dat er natuurlijke ingrediënten in producten zijn verwerkt en die zitten er nu net allemaal in! De producten bevatten bijzondere natuurlijke ingrediënten als framboos, drakenfruit, lavendel, teunisbloem en jojobaolie die een lekkere zoete geur hebben en die tot de verbeelding spreken. Daarnaast zijn ze rijk aan natuurlijke ingrediënten en werkstoffen, zijn uitgebreid dermatologisch getest en prikken niet in de ogen (zo ontzettend belangrijk!!). Ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen.

Maar wat hebben ze dan voor de kids gedaan (ik zie het je denken). Het leuke ervan is dat ze voor zowel meisjes en jongens hun eigen geur en kleurtje hebben gemaakt. Ze hebben er zelfs een magisch tintje aan gegeven!

Speciaal voor magische prinsessen: prinsessen shampoo & douche in één en prinsessen badschuim met framboos aroma! Voor een zachte huid en makkelijk doorkambaar haar zonder tranen!

Voor stoere ridders: heerlijk geurende drakenkracht shampoo & douche in één en een drakenkracht tover bad.

Kneipp nature kids, de test!

Aangezien we hier in huize Badschuim alleen een klein meneer Badschuimpje hebben, deden we de test met de jongensvariant: de drakenkracht shampoo & douche en toverbad. Als eerste testen we de shampoo & douche. Wat een geurend feest was dat zeg! Eerlijk moet ik toegeven dat het echt een kindergeurtje was, dus voor mij iets te zoet, maar voor ons ventje perfect! Hij vond het geweldig omdat het ook nog een groene kleur heeft (heel aantrekkelijk voor jongens) en ECHT NIET in de ogen prikt. Een heikelpunt bij ons in huize Badschuim, wat nu gelukkig is opgelost (ik dus ook heel blij, er kunnen weer haren gewassen worden, jippie!).

De volgende dag was test 2 aan de beurt: we konden we gaan toveren in bad met drakenkracht toverbad. Dat werd ook meteen de favoriet. Want zeg nou zelf: welk kind wil nou niet net als een soort tovenaar magische poedertjes bij elkaar gieten en het van kleur zien veranderen. Want dat is wat je kan doen met drakenkracht toverkracht van Kneipp. Het leek wel op een tekenfilm.

Dus onze conclusie: het was een succes en feest in 1! De Kneipp nature kids producten zullen wij zeker vaker kopen.

Ben jij ook gek op badderen en douchen en wil jij ook een Kneipp nature kids product winnen?! Ik mag 3 producten van Kneipp weggeven! Wat moet je er voor doen? Het volgende:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie. 

2) Geef je voorkeur op: dus wil je een prinsessen of drakenkracht product?

3) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Carla Lansink, Linda Smeets en
Maaike van der Meer.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
 • sand spitaels
  9 jaar ago

  leuke actie voorkeur drakenkracht

 • Maaike
  9 jaar ago

  Wat leuk!! Ik doe graag mee! De drakenkracht om onze ridders mee schoon te poetsen! groet! Maaike

 • Carla Lansink
  9 jaar ago

  Spannend: DRAKENSCHUIM!!! Zo gaan de kleinkinderen ook bij oma graag onder de douche of in bad.

 • Linda Smeets
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar een prinsessenproduct

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close