TOP
Koken Lekerrrrrrr

Knisperig gebakken kaneel-suiker-appel-chipies.

Sinds woensdag ben ik aan het lijnen. Het was echt hard nodig en ik was er ook klaar voor. Maar het valt me zwaar, vooral als ik op Pinterest aan het kijken ben en dan al die heerlijke recepten voorbij zie komen. Maar het heeft ook een voordeel: er staan ook slanke recepten op zoals deze kaneel-suiker-appel-chipies. Fruit mag en dat kleine beetje suiker, ach…. dat is beter dan echte chips :)! Dus ik was enthousiast en ging aan de slag!
Helaas had ik geen dunschiller en sneed ik mijn appeltjes met de had, onderstaand het resultaat voordat het de oven in ging.

Alles moest 1 uur op 220C en nog 1 uur aan de andere kant. Na 5 minuten begon het al heerlijk te geuren, maar na nog eens 5 minuten sloeg die geur om naar een aangebrande lucht. O, nee! Gauw alles eruit en eens mijn ovenboekje raadplegen wat ik toch fout deed. De stand was goed, maar de temperatuur moest maar 80C zijn! Gelukkig had ik appels genoeg dus begon ik met veel goede moed aan mijn 2e poging. En die lukte, met succes! Na 45 minuten in de oven en 15 minuutjes afkoelen in de over had ik deze heerlijke, knapperige kaneel-suiker-appel-chipies. Je snapt natuurlijk wel dat er nog veel meer van gemaakt gaan worden :)!
♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close