TOP
Knutselplezier met herfstbladeren
Knustelplezier met herfstbladeren.
Knustelplezier met herfstbladeren.
Knustelplezier met herfstbladeren.
DIY

Knustelplezier met herfstbladeren.

De herfst is er! En hoe! Zoveel mooie kleuren zijn er nu om ons heen, ik geniet er enorm van. Ik hou van deze mooie herfst kleuren en vind het heerlijk om deze ook in huis terug te laten komen. Dus ik zocht de leukste en mooiste knutsels / DIY met herfstbladeren bij elkaar voor binnen.

Herfstslinger

Deze prachtige Herfstslinger is een combinatie van mijn twee grote liefdes: boeken en herfst. Simpel om te maken met een maximaal effect!

Herfstblader magneetjes

Met deze herfst magneetjes kun je leuke figuurtjes maken op bv je koelkast of vriezer. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan en heerlijk hun gang gaan. En het mooie ervan is dat de blaadjes tegen een stootje kunnen en dus lang mooi blijven! Maar natuurlijk ook leuk voor jezelf voor op de afzuigkap!

Bladerkrans

Prachtig voor aan je voordeur of voor in huis, deze bladerkrans. Je moet er wel even wat blaadjes voor verzamelen, maar een lange wandeling op een zonnige ochtend of middag zorgt daar wel voor!

Blad stempel 

Hoe gaaf is dit! Je maakt je eigen stempel van bladeren. Met alleen mooie bladeren, keukenpapier en een hamer is het al gedaan! Leuk voor jezelf maar ook om met de kinderen te maken.

Herfst hartjes

IMG_7510-0.JPG

Simpel maar leuk, een blad met een uitgesneden hart. Je kunt het met de hand doen of met een puncher. Het blad kan je daarna drogen en mooi inlijsten of gebruiken voor een mooi kaartje, boekenlegger of ander herfst knutseltje!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

7 COMMENTS
 • MetMirjam
  8 jaar ago

  Wat een leuke ideetjes!

  • Ceciel
   8 jaar ago
   AUTHOR

   Dankjewel Mirjam, leuk om te lezen!

 • Nicetobeout
  10 jaar ago

  Wat gaaf!! Die vlaggetjes vind ik heel leuk.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close