TOP
DIY

Knutselen van Aap tot Zebra (+ winactie)

Wie gek is op knutselen én op dieren zit met het boek Knutselen van Aap tot Zebra helemaal goed. Het compacte knutselboek van uitgeverij De Vier Windstreken staat voor urenlang knutselplezier voor jong en oud. Het kleurrijke boek bevat verschillende knutselwerken voor kinderen, zit het lievelingsdier van jouw kind ertussen? 

Knutselboek voor kinderen

Eerder las je op Badschuim al over het ABC oefenen met kinderen. Dit knutselboek is daarbij het perfecte hulpmiddel om het alfabet naar een hoger level te tillen. Met de allerkleinsten gebruik je het boekje als platenboek. Blader langs alle dieren en benoem samen met de kinderen wat je ziet. Oudere kinderen kunnen zelf de dieren namaken uit het boek.

Het boek Knutselen van Aap tot Zebra is een knutselboek met 26 knutselwerken. De knutselwerkjes maak je gemakkelijk zelf met materiaal dat je waarschijnlijk al in huis hebt. Ieder knutselwerkje is anders en word duidelijk uitgelegd door vier foto’s en korte teksten. Van de A van aap tot de N van neushoorn en van de O van Olifant tot Z van Zebra, alle dieren vind je in dit boekje.

De knutselwerkjes zijn ontzettend leuk om te doen en origineel bedacht, denk bijvoorbeeld aan het maken van een dinosaurus van een maiskolf en een haasje van een ei. Je kiest zelf de knutselwerkjes uit die je wilt maken, gaat met je kinderen aan de slag of je zet ze zelf aan het werk. Werk van voor naar achter of andersom, pik er af en toe een werkje uit en neem ’s avonds het boekje mee naar bed om nog even een paar dieren (en letters!) te oefenen.

Win het boek Knutselen van Aap tot Zebra

Wil jij kans maken op het Knutselen van Aap tot Zebra-boek van De Vier Windstreken? Dat kan! Op Badschuim geven we namelijk een exemplaar aan jou weg.

Wat moet je daar voor doen?

  • Laat in een reactie weten waarom jij kans wilt maken op het knutselboek.
  • Vergeet niet je naam en e-mailadres achter te laten bij de reacties.

Extra kans maken?

  • Via Facebook en Instagram geven we het knutselboek ook een keer weg. Volg Badschuim via deze kanalen voor een extra kans!
  • Volg De Vier Windstreken via Facebook.

Je kunt met deze winactie meedoen tot 24 februari 2018. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht op 25 februari. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Niet gewonnen? Voor € 13,95 schaf je het boek Knutselen van Aap tot Zebra zelf aan bij De Vier Windstreken.

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close