TOP
Washi tape bloem diy
Knutselen met washi tape – blog uitwisseling
Knutselen met washi tape – blog uitwisseling
Knutselen met washi tape – blog uitwisseling
DIY Kids

Knutselen met washi tape – blog uitwisseling

Washi tape is voortaan niet meer weg te denken uit je knutsel spullen. Je kan het gebruiken om kado’s op een leuke manier te verpakken (zoals ik hier deed), een feest in een doosje te maken (dat lees je hier) of door er een pen mee te versieren met een leuke bloem. Super om kado te doen! Dit idee kwam van creatieveling Gea die het blog ‘knutselen met kinderen’ heeft. Ze deelt graag haar Washi tape bloem DIY pen hier op Badschuim!

Wat heb je nodig voor de washi tape bloem diy pen

  • Washi tape 19 mm breed.Washi tape bloem diy_wat heb je nodig_gemaakt door knutselen met kinderen
  • Washi tape 48 mm breed.
  • Een pen of potlood.
  • Een snijmat.
  • Een mesje.
  • Eventueel een liniaal.

Washi tape bloem diy pen, het stappenplan

Stap 1 washi tape bloem diy:

Washi tape bloem pen diy_stap 01_gemaakt door knutselen met kinderen

Begin met de washi tape van 19 mm. Snijd 2 stukken af ter lengte van je pen of potlood. Leg de 2 stukken iets over elkaar. Rol de tape nu om je pen of potlood.

Stap 2 washi tape bloem diy:

Washi tape bloem diyNu ga je de bloemblaadjes maken. Snij daarvoor eerst 3 stroken van 28 cm van de brede washi tape.

Stap 3 washi tape bloem diy: 

Om de blaadjes te maken snij je van deze stroken elke keer een stukje van 4 cm af. In totaal maak je dus 21 blaadjes. Vouw beide zijden om zodat je een driehoek krijgt, maar zorg dat je een stukje plakrand overhoudt.

Stap 4 washi tape bloem diy: 

Rol dit hoekje om de bovenkant van je pen of potlood. Herhaal deze stap voor elk blaadje. Zorg dat je de blaadjes niet over elkaar heen legt, maar wat naast elkaar. De blaadjes plak je elke keer wat hoger zodat je een mooie bloemkelk krijgt. Als je alle blaadjes hebt geplakt, rol je een klein stukje smal Duck tape om de onderkant van je bloem.

Klaar!! Je hebt dan een geweldige washi tape bloem pen:

Washi tape bloem diy

Knutselen met kinderen & Gea

Gea van het blog knutselen met kinderenGea Simons startte het blog ‘knutselen met kinderen’ om haar enthousiasme en creativiteit met anderen te delen. Via dit blog deelt ze leuke, grappige, stoere ideeën om te maken. Maar ook probeer ze nieuwe knutselproducten voor je uit en geeft ze knutseltips.

Een vrouw naar mijn hart!

 

Sien & CoNaast haar blog heeft ze ook een webshop: SienEnCo. Een webshop vol knutselpakketten voor kinderen. Pakketten die met zorg zijn geselecteerd voor jongens, meisjes en ook voor elk budget! Je vind er allerei originele, hippe, leuke knutsels voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Je wordt er echt hebberig van! Wij zijn bijvoorbeeld echt gevallen voor deze twee knutsel pakketten:

Te leuk toch om niet te kopen! Nu weet ik in ieder geval zeker waar ik al mijn creatieve verjaardagscadeaus online ga shoppen!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close