TOP

Knutselen met wc rolletjes

Knutselen met WC rolletjes

Knutselen met WC rolletjes: als jonge moeder ontkom je er niet aan. Op deze pagina 17 originele knutsel ideeën met wc rolletjes. Het is leuk, simpel en kan ontzettend mooi zijn. Het leuke ervan is dat je er steeds creatiever mee wordt naarmate je er meer van ziet. Denk maar eens aan de volgende inspiraties in de thema’s: om mee te spelen, kado’s en traktaties, feestdagen en voor in huis (decoratie en plantenbakje). Allemaal hieronder te vinden.

Knutselen met wc rolletjes voor spelletjes:

raket van wc rolletjes - DIY stappenplan

Vlieg mee naar de maan met een wc rolletjes raket

Vandaag vlogen we naar de maan!! Echt waar en nog wel met een eigen gemaakt bouwsel: een raket van wc rolletjes ! Een super leuke vrije middag knutseltip!

Wc rolletjes auto I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Rondscheuren met een WC rolletjes auto.

Erg leuk om thuis te maken en mee te spelen. Als versiering van een kinderkamer zou deze het ook goed doen. Maar als traktatie zeker ook wel. Je kan er alle kanten mee op, ook de racebaan  ;0! Klik hier voor het stappenplan om het zelf thuis te maken. Knutselen met wc rolletjes op de jongens manier!

Maak een knikkerbaan van wc rolletjes op je trap! Hierdoor gaan de knikkers super snel! Met dit foto stappenplan heb je hem zo gemaakt!

De wc rolletjes knikkerbaan (op de trap)

Mijn absolute favoriet tot nu toe.  Hoe gaaf is dat om het te bouwen en dan te zien hoe jouw bouwsel als een gave knikkerbaan werkt. Die gaan we binnenkort uitproberen op een regenachtige dag ;)! Knutselen met wc rolletjes voor entertainment!

knutselen met wc rolletjesDe wc rolletjes garage

De ideale plek om al je auto’s op een leuke en mooie manier op te bergen: de wc rolletjes garage. Het is even een werkje maar dan heb je ook iets moois in elkaar gezet. Knutselen met wc rolletjes voor je auto’s.

knutselen met wc rolletjesHet wc rolletjes vliegtuig

Vlieg je mee met deze prachtige creatie! Je hoeft geen speelgoed meer te kopen als je het zelf kan kopen. Leuk om mee te spelen, maar ook super om in je kamer op te hangen. Knutselen met wc rolletjes om mee weg te vliegen!

wc rolletjes knutselen verrekijkerDe wc rolletjes verrekijker

Ga op onderzoek uit met deze zelfgemaakte verrekijker! Leuk voor in huis maar ook voor buiten. Je kunt het zelfs gebruiken voor je kinderfeestje. Geef ze een leuk kleurtje, plak ze aan elkaar en klaar! Knutselen met wc rolletjes om verweg te kijken ;)!

Maak je eigen dierentuin door te knutselen met wc rolletjes

Deze olifant van een wc rolletje heeft een gezellig kleurtje gekregen want in jouw dierentuin laat jij je fantasie de vrije loop gaan! Heel simpel te maken door kids.

Deze ssssssslang is jouw volgende dier om van wc rolletjes te maken. Easy peasy! We maakte er 2 soorten van met verschillende vrolijke kleurtjes. Klik door naar de wc rolletjes slang.

Deze gevaarlijke krokodil heeft enorme tanden: hap-hap-hap!

Een dierentuin is niet compleet zonder de koning van de jungle. Dus deze mooie wc rolletjes leeuw maak je er ook bij.

Knutselen met wc rolletjes voor kado’s en traktaties:

knutselen met wc rolletjes bloemen

De WC rolletjes bloemen!

Een leuke attentie voor juf, oma of mama (voor moederdag). Deze maakte ik zelf voor het afscheid van een juf op het kinderdagverblijf. Een schot in de roos!! Zo werd een wc rolletje omgetoverd tot een bloem en kreeg de ontvanger een reuze glimlach op haar gezicht! Knutselen met wc rolletjes voor een glimlach!

knutselen met wc rolletjes

Hartjes stempelen met wc rolletjes

Een kinder kunstwerkje gemaakt met liefde en plezier. Te zien door de hartjes vormpjes en het vele werk wat er in zit. Dit is knutselen met wc rolletjes op zijn allerliefst!

Geef eens bloemetjes van wc rolletjes cadeau. Simpel te maken (ook met kids) met dit DIY foto stappenplan. Eigenlijk zo leuk dat je ze zelf wilt houden!

Nog meer wc rolletjes bloemen

Deze bloemetjes zijn wat moeilijker om te maken en zijn dus ook geschikt voor wat oudere kindjes (vanaf ongeveer 5 jaar, maar met hulp van papa of mama kan het ook vanaf 3 / 4). Knutselen met wc rolletjes: je maakt er prachtige bloemen mee!

Knutselen met wc rolletjes voor de feestdagen:

Maak een kroontje van een wc rol met dit foto stappenplan. Ontzettend leuk om samen met je kids te maken. Leuk voor feestjes en koningsdag!Kroontje van een wc rolletje

Wilde je altijd je eigen kroontje maken? Dan kan dat heel gemakkelijk van een wc rolletje! Je geeft het zijn eigen kleur en met een touwtje er doorheen zit het zo op je hoofd! Koninklijk knutselen met een wc rolletje!

halloween wc rol knutselenDe vleermuis wc rolletjes

Niets zo leuk om voor halloween je huis te versieren. Deze lieve vleermuisjes heb je in een hand omdraai gemaakt! Knutselen met wc rolletjes voor halloween!

Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol - hier vind je het stappenplan met foto's - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.euSint en Zwarte Piet van wc rolletjes

Sinterklaas en Zwarte Piet mogen in de decembermaand niet ontbreken. Maak je ze op een stokje dan kun je er nog een leuk poppenspel mee spelen ook. Knutselen met wc rolletjes voor sinterklaas!

Knutselen met wc rolletjes voor in huis (decoratie):

knutselen met wc rolletjes wanddecoratieMooie wand– of muurdecoratie:

Uniek en niemand anders heeft het! Het mooie van dit kunstwerkje is dat je er alleen tijd en geduld in steekt en dat het weinig geld kost.Een echte budget knaller waarmee jij jouw interieur op een leuke manier kan pimpen. Eens een keer niet knutselen met wc rolletjes voor kids maar voor je huis!

knutselen met wc rolletjes plantenbakjes

Het wc rolletjes plantenbakje

Ben je gek op plantjes, zaadjes en het opkweken van dit alles. Doe dit dan eens in een wc rolletje. Het mooie ervan is dat het bakje verteerd, dus je kan het geheel zo in de tuin zetten. Knutselen met wc rolletjes op de ecologische manier!

knutselen met wc rolletjesWC versiering met wc rolletjes

Niets leuker dan je wc of badkamer te versieren met grappige wc rolletjes! Deze octopussen zijn vrolijk en gezellig om naar te kijken als je op de wc zit. Dit is knutselen met wc rolletjes op zijn allerleukst!

Vind je knutselen ook leuk zonder wc rolletjes? Kijk dan eens op mijn Kids DIY verzamelpagina voor nog meer inspiratie! Klik hier om er heen te gaan.

Close