TOP

Knutselen thema Pasen en Halloween – Knutel idee Pasen en Halloween

Voor Pasen en Halloween kun je de leukste DIY’s maken. We maakten er al velen die je allemaal op deze pagina kan vinden. Dus scroll lekker naar beneden en kies de DIY die jij graag wilt gaan maken.

Knutselen thema Pasen:

Paasalarm! In dit blog vind je een super leuke printable voor de eitjes op je paasontbijt!

Zoektocht naar paaseieren – Verstoppen jullie ook elk jaar de paaseieren voor de (klein) kids? Met deze grappige en lieve zoekbordjes maak je het nog leuker! Ze zijn gratis te printen.

Voorjaarsbollen – Stop je voorjaarsbollen eens in een paasei! Dat is nog eens apart, uniek en mooi voor op de tafel.

Zoek je nog een leuke en originele manier om je paasversiering in huis te laten zien? Maak dan deze chicky in a glass! Snel gemaakt en super gezellig.

Bijna Pasen! Ook zin om je huis in de paasstemming te krijgen?! Ga dan ook zelf knutselen voor Pasen! Ik geef je 10 ideetjes voor super lieve, leuke en mooie knutseltjes voor Pasen.

Bijna Pasen! Ook zin om je huis in de paasstemming te krijgen?! Ga dan ook zelf knutselen voor Pasen! Ik geef je 10 ideetjes voor super lieve, leuke en mooie knutseltjes voor Pasen.

Knutselen thema Halloween:

Last minute Halloween knutsels –  Halloween is dan in Nederland niet zo’n hype als in Amerika. Je kan er wel de leukste dingen voor maken. Hier vind je heel veel leuke tips.

Knutselen Halloween - 10 knutseltips I te vinden op het creatief lifestyle blog Badschuim

10 tips voor knutselen met Halloween –  Nog meer leuke knutseltips, maar nu ook een paar die je op kan eten! Of durf je niet….

Pompoenen uithollen –  Samen met je kids maak je een leuk pompoen gezichtje, wat ’s avonds mooi schijnt met een waxinelichtje er in. Dus ook nog eens een leuke versiering voor je herfst tuintafel.

Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween

Halloween lampion –  Met deze simpele maar leuke DIY vermaak jij je kids EN heb je meteen leuke decoratie voor Halloween. Dus waar wacht je nog op: knutselen maar :).

Close