TOP

Knutselen thema Sinterklaas – Knutel ideeën Sinterklaas

Knutselen thema Sinterklaas - Knutel idee Sinterklaas

In huize Badschuim zijn we gek op Sinterklaas. Daarom knutselen we graag met het thema Sinterklaas. Om jou leuke knutsel ideeën te geven voor Sinterklaas hebben we er een hele pagina van gemaakt. Je kunt er heel veel vinden zoals Sinterklaas aftelkalenders, veel Sinterklaas versieringen maar ook heerlijke recepten en traktaties. Ze zijn onderverdeeld in de volgende items:

  • Knutselen thema Sinterklaas met papier;
  • Knutselen thema Sinterklaas met stof en jutte;
  • Knutselen thema Sinterklaas, recepten en traktaties.

Dus scroll lekker naar beneden en kies de DIY die jij graag wilt gaan maken.

Knutselen thema Sinterklaas met papier:

Papieren Sinterklaas slingerPrint gratis en knip je eigen Sint slinger. Zo versier jij je huis op een leuke manier.

De 9 leukste Sinterklaas aftelkalenders – Ooo wat is het moeilijk om zolang te wachten tot het heerlijke avondje. Geen nood. Met deze aftelkalenders word het wachten een feestje. En ze zijn ook nog gratis ook :).

Sinterklaas silhouette lamp – Met deze prachtige silhouette figuren kun jij je lampen in de gezellige Sinterklaas sfeer brengen. De silhouette kan je gratis downloaden.

Sinterklaas verlanglijstje – Dit is een verlanglijstje wat iedereen kan gebruiken. Lekker veel ruimte om al die wensen op te schrijven ;). Het lijstje is gratis te printen.

Sinterklaas en zwarte piet van een wc rolletje – Ga los met wc rolletjes, schaar, papier en lijm en maak Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol met dit stappenplan.

Sinterklaas aftelkalender (zelf ontworpen) – Yessssssssss!! De sint is weer in het land. We mogen weer verlangen, dromen, smachten naar het heerlijke avondje. Maar oh, oh, oh wat duurt dat nog lang. Gelukkig hebben we een leuke, vrolijke aftelkalender waar we de nachtjes op af kunnen strepen. Deze ontwierp ik zelf en is gratis te printen.

Schoen zet tip – Heb je geen open haard om je schoen voor te zetten? Kies dan voor deze schoen zet tip: het washi tape vloer kado! Stap voor stap met deze uitleg zelf te maken.

Raamversiering voor de feestdagen Gezellige raamversiering voor de feestdagen kan niet ontbreken in je huis. Dus kan je hem hier gratis downloaden!

Sinterklaas mijter – Spannend, als Sinterklaas aankomt in ons land!! Wij zitten er dan helemaal klaar voor met slingers, snoepgoed en ook onze eigen Sinterklaas mijter. Jij kan hem ook in een hand omdraai maken met deze gratis download.

Sinterklaas tafelversiering - daken silhouet

Sinterklaas tafel – Ook gek op de Sint? Tover je tafel dan helemaal om in de Sinterklaas sfeer met deze leuke daken silhouet download. Gratis en heel makkelijk om te maken.

Knutselen thema Sinterklaas met stof en jutte:

Sinterklaas krans – Breng je huis nog meer in de Sinterklaas sfeer met deze prachtige Sinterklaas krans. Niet moeilijk, leuk om te maken en prachtige woondecoratie. Dus: aan de slag, met dit stappenplan.

Stoffen Sinterklaas slinger – Met de naaimachine, vilt, jutte en leuke stofjes maak je deze prachtige stoffen Sinterklaas slinger. Eentje die je elk jaar met veel plezier zal ophangen. Klik door voor het DIY stappenplan.

Knutselen thema Sinterklaas, recepten en traktaties:

Elk pondje gaat door het mondje, alleen zijn sommige zeker de moeite waard! Zoals ook deze sinterklaas fudge. Gewoon TE lekker om niet zelf te maken :)>

de 5 leukste sinterklaas traktaties

Jarig in de Sinterklaas tijd?! Trakteer dan op een sinterklaas mijter of de zak van Sinterklaas! Ik geef je de 5 leukste traktatietips voor Sinterklaas!

Zwarte Piet boterham – Om helemaal in de Sinterklaas & Zwarte Piet sfeer te komen kun je deze leuke piet boterham maken! Voorzien van compleet stappenplan om te maken.

Close