TOP

Knutselen thema Valentijn – Knutel ideeën Valentijn

Knutselen thema Valentijn - Knutel ideeen Valentijn

Elke feestdag is weer een leuk excuus om te knutselen (met je kids). Niet dat wij hier een excuus voor nodig hebben, want we knutselen er  in huize Badschuim graag op los en maken de grappigste, leukste en mooiste creaties.

Voor Valentijn een aparte pagina voor al dit leuks. Klik op de foto van je keus om naar het blogbericht te gaan. Daar vind je een stap voor stap beschrijving zodat ook jij het thuis zelf kan maken. 

Knutselen thema Valentijn

Valentijn inspiratie – Valentijn inspiratie nodig?! Wordt het een kaart, diy of een verrassing?! Geen nood, de leukste heb ik voor je bij elkaar gezet. Zwijmel je mee weg ;)!

Valentijns kaarten – Voor Valentijn ontwierp ik een 4-tal Valentijnskaarten die je gratis kan printen. Dan hoef je niet naar de winkel en heb je binnen een muisklik toch nog snel iets liefs voor jouw lief :)

Een hippe, coole Valentijnskaart voor kids kun je hier gratis downloaden en thuis printen. Het zijn 2 kaarten voorzien van hartjes doolhof en punten hart.

Last minute Valentijns kado – Maak deze super simpele, snelle en last minute Valentijn. Kleine moeite, maar met maximaal effect bij je lief. Liefde gaat door de maag! Ook gratis te printen :).

Lief kaartje zelf maken – Maak je met Valentijn liever zelf een kaartje, dan moet je deze echt eens proberen. Bijzonder doordat het van binnen een pop-up hart heeft! Klik door naar het stappenplan!

You are my happy place! Een DIY gemaakt van een landkaart. Want waar ik ook ben met mijn lief, overal voel ik me gelukkig met hem . Leuk als kado voor een bruiloft, Valentijn, trouwdag of zomaar.

Pimp je pen of potlood met een hartje. Een leuke & makkelijke DIY die jij (samen met je kids) in een handomdraai maakt met dit stappenplan.

Bijzondere & Originele Valentijnskaartjes maak je gewoon lekker zelf!! Ik geef 3 leuke voorbeelden die gewoon TE LEUK zijn.

valentijn verwenrecept

Valentijnsdag: dit keer doe je er ook aan mee! Jawel, want liefde gaat door de maag en met deze 5x verwenrecepten geniet je zelf ook mee. Win – win!

Close