Koekie eitje traktatie tips header I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Traktatie tips, als moeder kun je ze wel gebruiken! Tegenwoordig kun je het zo gek en ingewikkeld maken als je wilt. Maar dat kost wel tijd! Daar hebben we als moeder niet altijd tijd voor (of geen zin in, haha). Dus verzon ik de ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect! 

Je kan ze allemaal hier op deze pagina vinden. Klik op de foto / link om naar de omschrijving te gaan. Leuk weetje: een aantal traktatie tips zijn door andere moeders gemaakt en daarbij lees je hun verhaal erbij. Dus door moeders voor moeders :)!

Heb je nu wel zin om extra tijd te besteden aan een traktatie, dan scroll je even door naar beneden voor mijn andere traktaties. Ook niet echt super moeilijk hoor.

Have fun :)!

Koekie eitje traktatie tips blog Badschuim

Oreo spinnen traktatie - Super enge spinnenkoekjes trakteren

Spinnen koekjes

Aahhhhh een spin! Maar wel een lekkere want deze kan je opeten 😃. Een super enge maar leuke & lekkere traktatie van die overheerlijke oreo koekjes.

likkoekjes-traktatie_simpele-traktatie-peuter-kleuterLikkoekjes traktatie

EINDELIJK! een super simpele, snelle en leuke traktatie voor peuters & kleuters! Wat dan: de likkoekjes traktatie. Door echt iedereen te maken en nog leuk ook. Dus klik gauw door om te zien hoe jij ze ook kan maken.


Heb jij een LEGO fan in huis?! Maak dan deze LEGO blokjes traktatie! Nier gezond, maar wel heerlijk zoet en heel leuk om samen te maken! Dat doe je met dit foto stappenplan.LEGO / DUPLO traktatie

Heb jij een LEGO of DUPLO fan in huis?! Maak dan deze LEGO / DUPLO blokjes traktatie! Niet gezond, maar wel heerlijk zoet en heel leuk om samen te maken! Dat doe je met dit foto stappenplan. Traktatie tips gemaakt van LEGO / DUPLO :)

Heb jij ook zo'n game verslaafde in huis die alleen maar digitaal wil bouwen, bouwen en bouwen. Je weet wel wat ik bedoel: Minecraft! De rage onder de kids tegenwoordig. Dan is deze Minecraft traktatie precies wat je zoekt voor het uitdeel feestje op school! Hij komt uit mijn reeks: ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect!Minecraft traktatie

Heb jij ook zo’n game verslaafde in huis die alleen maar digitaal wil bouwen, bouwen en bouwen. Je weet wel wat ik bedoel: Minecraft! De rage onder de kids tegenwoordig. Dan is deze Minecraft traktatie precies wat je zoekt voor het uitdeel feestje op school! Traktatie tips gemaakt van Minecraft :)

Trakteer eens op een drol! Een vieze, stoere maar zoete traktatie van koekdeeg. Durf jij het aan om deze drollen koekjes traktatie te maken: klik dan door!Drollen koekjes traktatie

Trakteer eens op een drol! Een vieze, stoere maar zoete traktatie van koekdeeg. Durf jij het aan om deze drollen koekjes traktatie te maken: klik dan door! Traktatie tips gemaakt van drollen :)

Snoep sushi trakteren, snoep suchi zelf maken, sushi kindertraktatie,

Snoep Sushi traktatie

Een traktatie op eten met stokjes? Dat doe je als je snoep sushi mag trakteren. Niet gezond & verantwoord, maar wel lekker! Zo maak je ze! Traktatie tips gemaakt van sushi :)

vlinder traktatie - Koekie eitje traktatie tips - vlinder traktatie I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Vlinder Traktatie

Gek op dieren en vooral op mooie vlinders? Dan wil je zeker deze leuke vlinder traktatie maken. Je kan hem vullen met gezonde, zoete of zoute snackjes. Zo heb je zoet & gezond in een vrolijke en mooie traktatie! Lees snel hoe je deze vlinder traktatie zo 1-2-3 maakt! Traktatie tips gemaakt van vlinders :)

Feestdagen

Sinterklaas fudge

Elk pondje gaat door het mondje, alleen zijn sommige zeker de moeite waard! Zoals ook deze sinterklaas fudge. Gewoon TE lekker om niet zelf te maken :)>

Stroopwafel wormpjes - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog<br />   <br>Badschuim

Stroopwafel vormpjes

Deze zoete lekkernij lust bijna elk kind wel! Toepasselijk voor elk seizoen en heel snel gemaakt. Wil je het nog feestelijker maken, dan doe je er strikjes omheen en klaar! Traktatie tips gemaakt van stroopwafels :)

schatkistjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Schatkistjes

Oei, deze traktatie is zoet en niet gezond, maar zeker wel geliefd! Want deze snoep schatkistjes lusten ze allemaal en dat kleine cadeautje erbij is een extra feestje! Traktatie tips gemaakt van schatkistjes :)

snoep in de vorm van legoLEGO snoepjes

Is jouw kind ook helemaal weg van LEGO?! Dan zullen deze LEGO snoepjes zeker in de smaak vallen! En al helemaal als traktatie. Ze kunnen er zelfs even mee spelen om wat te bouwen. Dit keer mogen ze even spelen met eten :) Traktatie tips gemaakt van LEGO :)

Afscheid handjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Afscheid handjes

Afscheid nemen is niet leuk, dus maak het lekker & gezond! Van meloen maak je deze heerlijke traktatie afscheid handje. Heel simpel met een uitsteekvormpje en een ijsstokje. Zo klaar! Lees snel hoe je deze traktatie maakt: Bye – Bye – Zwaai – Zwaai ! Traktatie tips gemaakt van watermeleon :)

traktatie tips blog Badschuim

Monster traktatie, monsters trakteren, koekiemonster traktatie

Monster traktatie

Wat trakteer je als je een monster feest geeft? Inderdaad, een monster traktatie. Voor alle kids in de klas maakte we heerlijke monsters die je ook nog eens kon bewaren. Dus pret van de traktatie en ook er na! Traktatie tips gemaakt van een monsters, durf jij het aan :)

gezonde kinderhapjes traktatie krokodil

Traktatie krokodil

Met deze gezonde traktatie kun je iedereen blij maken. Je kunt hem met groente, fruit en hartige snacks vullen en omtoveren tot een echte traktatie krokodil. Traktatie tips gemaakt van een krokodil :)

traktatie indianen en cowboys, gratis printable

Space cowboys & Indians traktatie

Een gratis te downloaden traktatie met prachtige illustraties van indianen en cowboys. Printen, knippen, plakken en prikken en hij is klaar om mee weg te vliegen! Traktatie tips gemaakt van cowboys & indianen :)

Piraten traktatie DIY I het stappenplan is te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Piraten traktatie

Deze piraten boten zijn voor de helft gezond en voor de helft voorzien van heerlijke, stoere snoepjes. Mooi om te zien en ook nog eens lekker om op te eten :) Traktatie tips gemaakt van piraten:)

Kerstboom traktatie zelf maken - hier vind je het stappenplan - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Kerstboom muffin

Maak zelf je eigen kerstboom traktatie voor op school of thuis met de kerst. Snel, simpel en gewoon te leuk om niet te maken! Traktatie tips gemaakt van kerst :)

6x Lente traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuim

Lente traktaties

Zes keer super leuke voorbeelden voor het maken van lente traktaties. Traktaties met alles wat de lente kan bieden: bloemtjes & bijtjes in de vrolijkste kleuren en manieren om te presenteren. Zoem, zoem! Traktatie tips gemaakt van de lente :)

6x winter traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuim (1)

Winter traktaties

Zes keer super leuke voorbeelden voor winter traktaties. Ontdek hoe je echte eetbare dennenappels maakt en super lekkere sneeuwpoppen op 5 verschillende manieren! Zo maak je nog eens de blits met een coole traktatie. Traktatie tips gemaakt van de winter :)

10 Gezonde kinderhapjes

Op zoek naar gezonde kinderhapjes?! Stop met zoeken, want deze zijn echt ontzettend leuk en lekker! Leuk voor feestjes (zoals oudjaar of verjaardagen) maar ook heerlijk voor tussendoor. Dus kijk gauw verder, want deze mag je niet missen.

10 gezonde kinderhapjes - te vinden op het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Deel jouw traktatie met ons en kom op deze pagina!

Heb je zelf een ontzettend leuke, mooie, gezonde, lekkere traktatie gemaakt die je graag met anderen wilt delen? Dan zoeken wij jou! Deze pagina willen we namelijk vullen met traktaties die door moeders zijn gemaakt en voor andere moerders ter inspiratie zijn. Wil je dat? Mail ons dan een foto (het liefst meerdere van verschillende posities) en een beschrijving van de traktatie via info@badschuim.eu We kijken er naar uit :)!