TOP
Sokpoppetjes kraamkado
DIY Kids Kraamkado

Kraam kado, deel 1.

Mijn beste vriendin is zwanger van de tweede. Graag geef ik persoonlijke kadootjes en het liefst zelf gemaakte. Nu vond ik deze geweldige DIY, Sokpoppen (stap voor stap voor gedaan, heeel fijn) om zelf te maken. Simpel, want ik ben helaas nog steeds niet ‘de heldin op mijn naaimachine’, maar toch leuk genoeg om te geven. Dus nu ben ik al een tijdje (stiekum) mijn sokpoppetjes aan het maken. Hieronder zie je het resultaat van 3 popjes en er volgen er nog meer……

 

Nu ben ik nog in conclaaf hoe ik ze ga verpakken. Kom ik nog wel uit…….

♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close