TOP
Kraamkado zelf maken
Kraamkado vogeltjes, (poep)makkelijk.
Kraamkado vogeltjes, (poep)makkelijk.
Kraamkado vogeltjes, (poep)makkelijk.
Kraamkado

Kraamkado vogeltjes, (poep)makkelijk.

Kraamkado benodigheden_blog badschuim.eu

Oje, oje ik had weer eens iets in mijn hoofd gehaald. Ik wilde heel erg graag een DIY kraamkado op de naaimachine maken. Ik ben fan van allerlei naai patroontjes maar ze zelf fatsoenlijk uitvoeren is er vaak niet bij. Waarom niet, nou, lees hieronder maar eens verder.

 

Bekentenis niet voor diegene die mij goed kennen: Ik ben te ongeduldig, te haastig en wil alles snel af hebben met een maximaal resultaat.

Tja…………… Je raadt het al, dat matched vaak niet met naaipatroontjes. Maar nu eindelijk wel!! Dankzij het boek Kringloop geluk van Ingrid van Willensewaard ( van het leuke blog Ingthings). Een boek vol met super leuke zelfmakers en nog eens prachtig afgebeeld en goed uitgelegd. Er stond een (poep)makkelijke, elke klungelnaaister (lees dat ben ik) kan het wel, DIY in die perfect was voor mijn kraamkado. Dit maakte ik: kleurige kraamkado vogeltjes aan een lijntje. 

 

Leuk voor op de kinderkamer. Nu maar hopen dat ze er net zo blij mee is als ik ben met het resultaat ;).

Wil je weten hoe je dit ook maakt, koop dan het boek bij bol.com (link: Kringloop geluk). Ingrid heeft ook al een tweede boek uit: Vive La Vie. Ook al zo’n topper met nog meer leuke zelfmakers, prachtige foto’s en hele leuke persoonlijke verhaaltjes er omheen. Ook deze koop je bij Bol. En nee, dit is niet gesponsord, ik ben gewoon fan van Ingrid!! En ik denk jij ook, als je haar boek gaat lezen.
Oja en ik maakte ook nog dit leuke kaartje erbij:

IMG_8917.JPG

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close