TOP
Maak een kroontje van een wc rol met dit foto stappenplan. Ontzettend leuk om samen met je kids te maken. Leuk voor feestjes en koningsdag!
DIY Easy Peasy DIY Feest Verjaardag

Kroontje van een wc rol – leuk voor Koningsdag!

Nog eventjes en dan is het Koningsdag! En op koningsdag wil je natuurlijk ook een kroontje op je hoofd, net zoals de koning. Dus die maak je gewoon zelf, want het is enorm simpel. Je maakt je kroontje van een wc rol! Een likje verf er op en je bent zelf een koning of koningin die dag!

Kroontje van een wc rol

Je hebt er niet veel voor nodig, namelijk het volgende:

  • wc rolletje.
  • verf, of als alternatief papier en stiften.
  • schaar.
  • stiekje of touwtje.

Dat is stap 1 voor het maken van je kroontje! En zo maak je het:

Maak een kroontje van een wc rol met dit foto stappenplan. Ontzettend leuk om samen met je kids te maken. Leuk voor feestjes en koningsdag!

2. Knip aan de bovenkant van het rolletje puntjes zodat je een kroontjes vorm krijgt. Vind je kindje dat moeilijk, dan teken je met pen de punten er op zodat je kind het makkelijke uit kan knippen.

3. Geef de kroontjes een leuk kleurtje. Wij gebruikte waterverf en hadden al veel lol tijdens het schilderen. We gaven zelfs de binnenkant een kleurtje! Natuurlijk kun je met papier en stiften ook mooie versieringen maken.

4. Prik gaatjes aan de zijkant van het wc rol kroontje en haal daar een stiekje of touwtje door.

Maak een kroontje van een wc rol met dit foto stappenplan. Ontzettend leuk om samen met je kids te maken. Leuk voor feestjes en koningsdag!

Klaar is je kroontje van een wc rol! Zet hem nu nog op je hoofd en het feestje kan beginnen :) !

Was te toevallig ook nog op zoek naar andere leuke DIY voor koningsdag, dan heb ik nog wat leuks voor je! Deze freebies ( gratis te printen ) voor je verkoopkraampje op de rommelmarkt. Klik door naar de Koningsdag Freebies om ze te downloaden.

Dit is een Easy Peasy DIY!

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close