TOP
Last minute Halloween knutsels
Last minute Halloween knutsels
DIY Kids

Last minute Halloween knutsels

Het kan nog net: een aantal snelle last minute halloween knutsels maken. Ik zet ze hier voor je op een rij:

Toiletrol vleermuis vriendjes

Elk gezin heeft er zo wel een paar bij elkaar: toiletrolletjes. In een paar simpele stappen en met weinig materiaal (alleen kleurtjes en een stukje zwartpapier) heb je ze zo gemaakt. Leuk om neer te zetten maar ook erg leuk om op te hangen.

Wil je meer leuke dingen met wc rolletjes doen (zoals leuke bloemen maken), kijk dan eens naar dit berichtje of deze.

 

Halloween Monster Drinkbeker

Monsters kunnen natuurlijk niet ontbreken op halloween! Deze monsters werden op een glas geschilderd. Erg leuk, maar tijdrovend. Je kunt ze ook makkelijk van papier maken. Knip de vormen uit naar eigen gevoel en plak ze met plakband op het glas. Zo zijn ze leuk voor de dag zelf en daarna weer als normale drinkbeker te gebruiken!

 

Vrolijke halloween pompoenen

Halloween is geen halloween zonder pompoenen. Tegenwoordig te koop bij tuincentra maar ook langs de kant van de weg bij mensen thuis. Om ze een extra vrolijk tintje te geven kun je ze voorzien van leuke kleurtjes. Erg leuk om samen met je kindje te doen en ze maker er vast de mooiste creaties van!

 

Halloween lichtjes

Oke, deze doe het zelf is wel wat ingewikkelder maar zo leuk dat ik hem echt wilde delen! Je pimpt je kerstlampjes met deze grappige, zelfgevouwen halloween doosjes. Ook hier heb je weinig materiaal voor nodig, een beetje handigheid en wat extra tijd. Het geeft wel het maximale (licht) effect!

 

Spookjes halloween slinger 

Een spookjesslinger gemaakt van bakpapier! Je kunt hem zo lang maken als je wilt (door de papieren aan elkaar te plakken), alles te vouwen als een harmonica, het spookje aan 1 kant er op te tekenen en uit te knippen. Je laat je kindje mooie spookgezichtjes maken en klaar is je slinger!

Wil je meer DIY inspiratie, bekijk dan eens mijn beide verzamelpagina’s: DIY / interieur / decoratie of  Kids: DIY . Te leuk om over te slaan ;).

En net voor Halloween heb ik nog een Halloween post uitgebracht, die kan je hier vinden!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

13 COMMENTS
 • celeste
  9 jaar ago

  heel leuk en leerzaam!

  • celeste
   9 jaar ago

   alleen wel jammer dat er geen instructie bij staat

   • Ceciel
    9 jaar ago

    Hoi Celeste, als je op de onderstreepte kopjes klikt kom je vanzelf bij de uitleg :).

 • Kaho
  10 jaar ago

  Wow, you have so many cute and wonderful ideas for Halloween DIY!!! Thanks for the comment on my post, too! Warm thank you from Mumbai!

 • Natasja
  10 jaar ago

  Heel erg leuk! Ik vind de spookjes en de wcrollen erg leuk. :-)

 • Geertje
  10 jaar ago

  Oooh, die van jou zijn ook leuk! Leuk blog heb je!

 • Linda
  10 jaar ago

  Wat een leuke ideetjes; die spookjesslinger is wel heel erg gaaf!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close