TOP
DIY Easy Peasy DIY Tuin

Lavendelzakjes zelf maken, DIY.

Onze lavendel border zorgt elk jaar weer voor een kleine oogst. Eentje die zeker niet de groenbak in verdwijnt maar in bosjes gedroogd wordt in ons huis. Bij  het oogsten geniet ik al van die heerlijke geur en in de weken er naar ook nog! De bosjes hangen namelijk bij de ingang van onze berging waar ik elke dag door kom.

 Lavendelzakjes maken

Dit jaar wilde ik graag lavendelzakjes maken voor in de kledingkast van ons kleine ventje. In mijn stoffenmand vond ik  leuke kinderlijke reststofjes en ik kon aan de slag! De stofjes naaide ik aan elkaar en werden voorzien van een tunneltjes waar het lintje door heen kon. Dan kon later alles netjes afgesloten worden. Daarna werden de lavendeltakjes gestript.
De zakjes werden gevuld.
En zie hier het resultaat:

Klein maar fijn en super schattig voor in de kledingkast van ons kleine ventje.

Dit is een Easy Peasy DIY! 


Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close