TOP
lente tafel, tafeldecoreatie lente, tafeldecoratie bloemen
DIY Papierliefde

Lente tafel – papieren tafelversiering met bloemen

Ik heb de lente in mijn bol! Nou ja, niet echt, maar wel op mijn tafel! In huize badschuim is er een lente landschap gesignaleerd en wel op tafel. Voorzien van de vrolijkste bloemen: tulpen in allerlei kleuren en fantasie bloemen in het groene gras. Heel vrolijk, heel gezellig en gemaakt van papier. Een ontwerp wat ik zelf heb gemaakt, geprint, uitgeknipt en nu dus op tafel ligt. Dat kan ook bij jullie, want het sjabloon is gratis te downloaden. Kijk maar eens mee.

Lente tafel, wat heb je er voor nodig:

  • Een goede schaar;
  • Printer met papier;
  • Deze prachtige PDF van het lente landschap vrolijke bloemen, je kan hem via deze link downloaden: Lente landschap vrolijke bloemen

Lente tafel, zo maak je hem:

Een heel stappenplan is hier niet voor te schrijven. Het is heel simpel: bestand downloaden, printen, uitknippen en plaatsen waar jij dat wilt. Je bent wel even een tijdje aan het knippen, maar dat vond ik zeker de moeite waard! Bij ons ligt het lente landschap onder een doorzichtig zeil op tafel, maar je kan er veel meer mee. Plak het bijvoorbeeld voor je raam, in een mooie vaas en doe in het midden een theelichtje of hang het gezellig op de muur van je kids. Bij ons zag het er in ieder geval zo uit:

lente tafel, tafeldecoreatie lente, tafeldecoratie bloemen

Zoals je kan zien heb ik rondom de bloemen en het gras een randje wit gelaten. Zelf vond ik dat een mooi effect geven en het is ook makkelijker knippen.

lente tafel, tafeldecoreatie lente, tafeldecoratie bloemen

lente tafel, tafeldecoreatie lente, tafeldecoratie bloemen

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close