Lente traktaties

Lente traktaties I 6 soorten met bloemetjes en bijtjes om zelf te maken I verzameld door het creatieve lifestyle blog badschuim

Yes het is lente! En Yes, de zon wil nu echt doorkomen. Hij verstopt zich gelukkig niet meer achter de regenwolken. We worden er hier in huis extra vrolijk en zonnig van! Zo vonden we ook een beetje lente op de computer: we kwamen prachtige bloemen en bijtjes tegen verstopt in traktaties. Ik vond 6 prachtige lente traktaties om zelf te maken. 

6 lente traktaties om zelf te maken:

6x Lente traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuim

Wanneer de lente ontwaakt komen ook alle insectjes weer tot leven. Zo ook de prachtige bijen (1)  en hommels (6) die zo gezellig weer door de lucht komen zweven op zoek naar prachtige bloemetjes in de tuin (3). Ontzettend leuk dus om in een traktatie te verwerken. Kinderen zijn er gek op!

Maar op regenachtige dagen halen we de lente naar binnen! Met deze schattige bloempotjes voorzien van een echte worm (4), lekker zoetig. Ga je op de gezonde toer dan kun je deze fruitige bloemen in een vaas (5) of mini fruit bloemenvaasjes (2) maken. Eigenlijk te mooi om op te eten!

6 prachtige lente traktaties: zou jij ze maken?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meekletsen?!
Dat kan hieronder.

Ik lees graag jouw reactie: