TOP
Lente traktaties I 6 soorten met bloemetjes en bijtjes om zelf te maken I verzameld door het creatieve lifestyle blog badschuim
Traktatie

Lente traktaties

Yes het is lente! En Yes, de zon wil nu echt doorkomen. Hij verstopt zich gelukkig niet meer achter de regenwolken. We worden er hier in huis extra vrolijk en zonnig van! Zo vonden we ook een beetje lente op de computer: we kwamen prachtige bloemen en bijtjes tegen verstopt in traktaties. Ik vond 6 prachtige lente traktaties om zelf te maken. 

6 lente traktaties om zelf te maken:

6x Lente traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuim

Wanneer de lente ontwaakt komen ook alle insectjes weer tot leven. Zo ook de prachtige bijen (1)  en hommels (6) die zo gezellig weer door de lucht komen zweven op zoek naar prachtige bloemetjes in de tuin (3). Ontzettend leuk dus om in een traktatie te verwerken. Kinderen zijn er gek op!

Maar op regenachtige dagen halen we de lente naar binnen! Met deze schattige bloempotjes voorzien van een echte worm (4), lekker zoetig. Ga je op de gezonde toer dan kun je deze fruitige bloemen in een vaas (5) of mini fruit bloemenvaasjes (2) maken. Eigenlijk te mooi om op te eten!

6 prachtige lente traktaties: zou jij ze maken?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close