TOP
Atelier Kiddies Winactie I Creatief Lifestyle blog Badschuim
Leren babyslofjes – winactie van Atelier Kiddies!
Leren babyslofjes – winactie van Atelier Kiddies!
Leren babyslofjes – winactie van Atelier Kiddies!
In The Picture

Leren babyslofjes – winactie van Atelier Kiddies!

Webshop Attelier Kiddies foto kraam 6 I Creatief Lifestyle blog BadschuimSommige webshops hebben spulletjes die je MOET hebben. Neem nou eens deze leren babyslofjes van Atelier Kiddies: te schattig! Ze zijn handgemaakt, er is keuze uit vele leuke kleuren en designs en zorgen ook nog eens voor een correcte spier- en loopontwikkeling. TE leuk dus om niet te hebben en ik mag een paar weggeven! 

Atelier Kiddies & Edith

Edith Raaijmakers van Atelier KiddiesEdith is de creatieveling achter Atelier Kiddies. Creatief want in eerste instantie maakte ze alle producten voor Atelier Kiddies zelf! Dat is nu alweer meer dan 6 jaar geleden. In die 6 jaar heeft Edith een complete webshop opgezet van eigen maar ook handgemaakte producten van anderen. Gaandeweg kwam ze er namelijk achter dat ze het inkopen voor de shop net zo leuk vindt als het zelf maken van producten. Het werd voor Edith een sport om net die dingen te vinden die anderen niet hebben. Ze koopt alles op gevoel in, waarbij ze eigenlijk niet al te veel rekening houdt met de heersende trends. Alle producten behoren wel bij Atelier Kiddies te passen. Iedere maker heeft namelijk zijn eigen handtekening die het product zijn eigen karakter geeft en het uniek maakt. Als het matcht met Atelier Kiddies dan heeft ze weer iets unieks in haar shop!

Wat koop je bij Atelier Kiddies?

100% Ecologisch katoenen t-shirts, longsleeves en hoodies (foto 3) van Atelier Kiddies voor baby’s en kids. In vrolijke, makkelijk te combineren kleuren en door Edith zelf bedrukt met een fluweelzachte flock applicatie van eigen ontwerp. Maar ook leren babyslofjes, vrolijke Busha leggings met een eigenwijze look (foto 2) en ook handgemaakte baby- en kinderkamer accessoires (voorbeeld op foto 1). Eigenlijk gewoon teveel om op te noemen, dus neem een kijkje in haar webshop door hier te klikken.

Sommige producten zijn van Nederlandse designers die hun producten onder eerlijke omstandigheden met de hand laten maken in het buitenland. Daarnaast zijn er ook producten die rechtstreeks uit het buitenland komen. Kortom fair trade producten gemaakt door handwerklieden – meestal vrouwen – die direct worden ondersteunt, een vak leren en kunnen werken in eerlijke en veilige werkomstandigheden.

Atelier Kiddies is niet alleen een webshop, je kun Edith ook op diverse markten vinden. Edith geniet van dit directe contact met haar klanten en hun kinderen. Ze verteld dan ook graag het verhaal achter een product.

Winactie bij Atelier Kiddies

Attelier Kiddies foto kraam 6 I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Van Edith mag ik een paar leren babyslofjes weggeven (design en maat naar keuze). Deze slofjes worden speciaal voor Atelier Kiddies gemaakt. De babyslofjes zijn aan de achterzijde voorzien van elastiek om het hieltje. De baby kan ze daardoor moeilijker zelf uit trekken. Je mag op de website van Atelier Kiddies zelf een paar naar keuze uitkiezen. Informatie vind je hier.

Wat moet je er voor doen om deze gave babyslofjes van Atelier Kiddies te winnen:

1) Reageer onder dit bericht of via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

3) Like de Facebook pagina van Atelier Kiddies.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Maaike van der Meer.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
 • Mara
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee voor de kleine van mijn zus :D Als tante verwen ik haar graag :D

 • Maaike
  9 jaar ago

  Dat ging iets te snel haha.. Prachtige slofjes, hartstikke leuk! groet! Maaike

 • Maaike
  9 jaar ago

  Hoi Ceciel, ik doe ook graag mee!

 • galerielucie
  9 jaar ago

  Hoi Ceciel,

  Mooie winactie! Ik doe graag mee voor de slofjes, ik denk dat Kees er erg blij mee zal zijn;-)

  Creatieve groetjes Lucie

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close