TOP
Sinterklaas

Leuke schoencadeautjes tot 10 euro

Alhoewel het nog maar eind oktober is en je hoofd nog niet naar Sinterklaas staat, komt het feest toch dichterbij. De Sinterklaasfilms draaien al in de bioscoop, de schappen in de winkels zijn gevuld met kruidnoten en de speelgoedgidsen staan vol met talloze aanbiedingen. Door middel van dit artikel delen we graag inspiratie over de leukste schoencadeautjes tot 10 euro voor het Sinterklaasfeest.

  • Sinterklaas is natuurlijk niet compleet zonder chocoladeletters. Een perfect schoencadeautje!
  • Is jouw kleintje gek op auto’s? Een autootje past vaak perfect in een kinderschoen en is daardoor ontzettend leuk om te geven met Sinterklaas.
  • Een spelletje is ook leuk om in iemands schoen te stoppen. Bij bijvoorbeeld 999 Games vind je spelletjes van 10 euro die precies in een schoen passen. Onze aanraders zijn Beverbende, Sabouteur en Regenwormen.
  • Ga eens langs bij Flying Tiger. Bij Flying Tiger vind je allerlei hebbedingetjes voor kinderen. Van spelletjes tot speelborden tot handige en creatieve tools.
  • Is je kind al iets ouder? Kies voor mooie pennen! Gelpennen, een vulpen, ecoline pennen.. De perfecte schoencadeautjes voor het creatieve kind.
  • Lipgloss of nagellak zijn geweldige kleine cadeautjes voor in een schoen. Kies een mooi setje uit en verras je kind met mooie make-up! Bij Hema vind je nagellak in diverse kleuren, maar ook Essence heeft mooie kleurtjes. Help wel altijd even met het opmaken en laat je kind niet alleen met de make-up.
  • Een knutselset! Van het merk SES vind je diverse bouwpakketjes om je eigen sieraden, huisje, weefgetouw of ander knutselwerk mee te maken. Een leuk schoencadeautje én leuk vermaak voor de hele middag.
  • Braingames zorgen voor enorm veel vermaak. Dit cadeautje is geschikt voor het wat oudere kind dat lekker aan de slag kan gaan met een houten of metalen puzzel. Ook een Rubik’s Cube is geweldig voor in je schoen

Er zijn verschillende cadeautjes die enorm leuk zijn voor kinderen. Loop even naar de speelgoedwinkel, Hema, Flying Tiger, knutselwinkel en kies een geschikt cadeautje. Een schoencadeautje hoeft niet groot of duur te zijn, kies een aardigheidje waarvan je weet dat je kind er leuk mee kan spelen. Heb je meerdere kinderen in het gezin? Geef de kinderen samen een wat groter spelletje of knutselwerkje. Zo hebben ze er samen plezier van! Tip: ook chocolademunten en mandarijntjes zijn leuk om te krijgen in je schoen. Een mandarijn uit je schoen smaakt natuurlijk beter dan eentje uit de fruitschaal. Ga vooraf samen knutselen voor Sinterklaas, iets lekkers voor zijn paard en iets te snoepen voor de pieten. Jullie zijn er helemaal klaar voor!

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

Close