TOP
DIY Apps
DIY

De leukste DIY apps!

Het blijft altijd leuk om dingen zelf te maken: het geeft je een goed gevoel omdat je het helemaal zelf hebt gedaan. Daarom houdt Badschuim er zo van. Vaak zoeken we DIY projectjes op Youtube, Pinterest of op internet, maar wist je dat er nu ook verschillende apps bestaan? Deze apps zijn perfect voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën! En er zitten zelfs apps voor de moeders bij. Dus pak je iPhone of iPad erbij en download deze apps voor de leukste DIY-projecten.

Peppa Pig: activity maker

Voor de echte jonkies is er zelfs al een DIY-app. Deze app is ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en het is ontwikkeld voor activiteiten binnens- en buitenshuis. Kies zelf een activiteit om te doen of laat je kindje er eentje kiezen. Maar heb altijd plezier met Peppa Pig!

DIY – nieuwe vaardigheden

Deze app is ontwikkeld voor kinderen van 9 tot 11 jaar. Je kunt er van alles op doen. Je kunt je eigen projecten delen met anderen, je kunt andere leren kennen met dezelfde hobby’s en reageer op projecten van je vrienden. Daarnaast kun je ook vaardigheden trainen, meer dan 80 zelfs! Ga jij leren hoe je zelf groenten kan verbouwen in je tuin, of word je modeontwerper of skater? Je kunt het allemaal leren op deze app. Download het gratis.

Foldify&lt

Foldify is er voor de kids van 9 jaar en ouder. Het werkt als een soort 3D printer. Upload je foto en krijg een model in 3D te zien. Dit model kun je uitprinten en vervolgens zelf in elkaar vouwen. Maak kunstwerken van jouw superhelden, of jouw tv-sterren en. Download Foldify voor 2,99.

En nu, speciaal voor de moeders!

Snapguide&lt

Snapguide! Dit is een heel veelzijdige app met allerlei projecten die je kunt gaan doen. Ontdek nieuwe recepten, do-it-yourself projecten, kleding en mode-ideeën, make-up hacks en van alles meer. Maak ook je eigen ‘guide’ om andere mensen te inspireren en verzamel zoveel mogelijk snaps!

Craftgawker

Craftgawker is er speciaal voor de creatieve moeder. Je kunt hier allerlei leuks vinden om zelf te knutselen: van sjaaltjes tot kaarsjes en van tafels tot potjes. Er is van alles te maken en er zijn tot 41.000 DIY projecten. Ga dus helemaal los met deze app en download het gratis op iOS.

Welke apps ga jij downloaden om nieuwe DIY projecten uit te voeren?

Afbeelding via Shutterstock.com.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close