TOP
DIY

De leukste Etsy webshop voor kinderen

Etsy is een walhalla voor ouders die unieke creaties leuk vinden voor in huis. Etsy is een Marktplaats voor creatievelingen die daar hun eigen handgemaakte producten kunnen verkopen. Ook voor kinderen en kinderkamers zijn er ontzettend leuke items te vinden. Wij delen graag de mooiste shops!

In de webshop Art for Angels vind je leuke naamhangers van wol. In de shop vind je tevens andere leuke gebreide items. Leuk detail? De webshop op Etsy is Nederlands! Een gebreide naam scoor je daar voor € 7,-.

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor een naam. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooi woord, of juist de volledige naam van je kind. Wat dacht je van een geboortedatum? Super leuk. Doordat je zelf kunt kiezen, is alles mogelijk. Laat je fantasie de vrije loop!

LivettesKIDS is een Etsy-shop uit Letland met prachtige monochrome behang voor kinderen. Hoe leuk is het behang met deze konijntjes? Super leuk! Voor een rol betaal je ongeveer € 40,-.

Een rol behang via Etsy is dan wel duurder dan een rol behang via Kwantum of een andere woonwinkel, maar dan heb je wel een uniek item. Grote kans dat de kinderkamer ontzettend uniek is. Onze tip is wel om te kiezen voor een tijdlozer patroon dan dat je zou kiezen bij een goedkopere behangwinkel, zo heb je er langer plezier van!

Bij CozyDot uit Polen vind je prachtige items voor kinderen. Van lieve kussentjes tot mooie tipi-tenten. De items vind je in de allermooiste kleuren en met stoere patronen. Voor € 125,- scoor je een geweldige tipi voor uren speelplezier!

Tipi-tenten zijn ontzettend populair. Je kind kan er een hut in bouwen en een eigen plekje creëren. Daarnaast is een tipi ook heel erg leuk voor in de woonkamer. Leg er een leuk schapenkleedje in en verschillende kussens. Ook kun je mooie lampjes ophangen voor een gezellig effect!

Wie nog zoekt naar een mooie wagenspanner of mobiel voor zijn of haar baby, kan zijn zoektocht staken. Bij TinyLittleCactus, wederom een webshop van Nederlandse bodem, vind je de meest unieke hangers. De hangers zijn handgemaakt en kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met de naam van je kleintje erop.

Let er bij het aanschaffen van producten waar je baby mee te maken heeft wel altijd op dat alles stevig bevestigd is en controleer dit regelmatig. Zorg erbij dat grijpgrage kinderhandjes er niet bij kunnen, op deze manier voorkom je verstikking!

Een vrolijke kinderkamer is niet af zonder posters. Bij de Etsy-shop van TinyPixelPosters uit Venlo (weer Nederland!) vind je prachtige prints voor de kinderkamer. Je vindt er geweldige posters vol kleuren of juist monochrome posters. Ontzettend gaaf!

De posters kun je natuurlijk los bestellen, maar ook in een set die je mooi bij elkaar hangt (zie de afbeelding bovenaan deze blogpost!). Op gebied van interieur bestaat er geen goed of fout, dus of je nu kiest voor een aantal kleine prints of voor veel verschillende formaten: wat jij wilt.

Bij StudioStraps vind je leuke houten items voor de kinderkamer. Voor € 34,95 scoor je een leuk houten figuurtje (bijvoorbeeld een muisje, konijn of paardje) met een wollen randje. Zo ontzettend schattig!

Het hout is naturel van kleur, je kunt er natuurlijk voor kiezen om het hout nog een kleurtje te geven of je vraagt het aan de eigenaresse van de shop. Weer is deze Etsy-shop van een Nederlandse verkoopster. Heel erg handig en je weet dat de verzending vertrouwt zal zijn!

Heb jij al een leuke webshop van Etsy gevonden voor kinderen? Meer inspiratie voor de kinderkamer doe je op via onze blog.

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close