TOP
kaartje met hart zelf maken
Lief kaartje
Lief kaartje
Lief kaartje
DIY Papierliefde

Lief kaartje

Dat ik een liefhebber ben van post weten de meeste wel. Ook dat ik graag zelf kaartjes maak. Elke gelegenheid is weer een excuus om een kleine attentie over de post te versturen. Zo maakte ik deze week dit lieve kaartje. Voor de trouwdag van mijn lieve pap en mam. Een super lief hartjes kaartje wat je zelf ook zeer gemakkelijk kan maken. 

kaartje met hart

Zoveel heb je niet nodig om dit lief kaartje te maken:

Stevig papier voor de kaft van de kaart, een ander papiertje voor het hartje, een schaar, lijm en een mooie pen om de boel te versieren.

Zo maak je dit lief kaartje:

Start met het tekenen van een hart op het papier en knip daarna uit.

kaartje met hart zelf maken

kaartje met hart zelf maken

Nu komt alleen nog even het wat moeilijkere gedeelte: het inplakken van het hart. Dat moet wel goed zitten aangezien je de kaart dicht klapt en het hartje er netjes gevouwen tussen moet blijven zitten, zonder vouwen. De truc is om even goed uit te meten waar je welk uiteinde vast plakt.

Daarna ga je alles versieren zoals jij dat zelf leuk vindt. Ik maakte er met wat stipjes en andere hartjes een gezellige boel van:

Dit was dan het uiteindelijk resultaat van een simpel maar o zo lief kaartje:

kaartje met hart zelf maken

 

Natuurlijk schreef ik er nog meer lieve woorden bij! Van de envelop maakte ik ook een klein feestje maar die ben ik vergeten op de foto te zetten….. Ach je snapt wel dat het geheel heel lief is geworden: een echt lief kaartje voor een bijzondere dag!

Maak jij ook wel eens zo’n lief kaartje?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Liza
    9 jaar ago

    Dat ziet er leuk uit zeg!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close