TOP
Stuur eens een origineel moederdag kaartje met Love hands. Je maakt hem heel eenvoudig zelf en hij is zo ontzettend persoonlijk en lief. Die wil iedereen wel op zijn deurmat krijgen!
DIY Moederdag. Papierliefde

Love hands – kaartje voor moederdag

Kaartjes, voor mij onmisbaar en zo leuk om te versturen! Voor moederdag maakt ik voor mijn allerliefste moeder een kaart met LOVE hands. Want je mag zeker wel eens goed laten zien hoe gek je op haar bent! 

Love hands kaartje maken

Love hands kaartje

Om dit super lieve kaartje te maken, heb je wel een iPhone of smart phone nodig. Nou ja, niet helemaal waar. Met je camera kun je het ook doen, maar met je gsm gaat het een stuk sneller. Deze apps gebruikte ik:

  • De app van MirrorCamera ( omdat je op je iPhone je foto’s niet kan spiegelen, zo suf). Je hebt er meerdere, ik gebruikte deze, want die was gratis :).
  • De app van A Beautiful Mess (niet gratis, € 0,99 , maar zo’n leuke! Je kan er teksten mee schrijven maar ook leuke doodles bij plakken).
  • Foto kaarten maken met de Greetz app (want dat kan via hun app op je iPhone, lekker handig!)

Zo maak je de letters Love met je handen:

  1. Alle letters maakte ik met 1 hand, zodat ik met de andere hand een foto kon maken.
  2. Daarnaast hield ik de ‘letter’ voor mijn gezicht, zodat je kon zien dat het van mij afkwam.
  3. Ik zorgde dat ik voor een rustige achtergrond stond, zodat die niet als afleiding kon dienen.
  4. En ik maakte de foto’s in zwart wit, zodat de letters dadelijk goed uitkomen.

Zo zag het er dan uit:

Love hands kaartje maken Love hands kaartje maken

Love hands kaartje maken

Love hands kaartje maken

5. Zoals je kan zien staan de letters L en E in spiegelbeeld. Die spiegelde ik in de app.

6. Daarna bewerkte ik de foto’s in de app van A Beautiful Mess. Ik zette een duidelijke letter over mijn handen en plaatste alle foto’s in een 4 luik.

7. Als laatste maakte ik in de app van Greetz een fotokaart. Voorop kwamen mijn love hands en binnen in een lieve tekst voor mijn allerliefste mam!

Omdat moederdag altijd op zondag is, kwam mijn kaartje al op zaterdag aan. Groot succes, ze vond het mooi! Ik blij, mam blij! Nu nog een extra boodschap aan mijn moeder: fijne dag en een hele dikke knuffel!!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 8 mei 2016

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close