TOP
DIY

Love is in the air

Punniken_love letters voor huisjekijken_blog badschuim.euDit vrolijke punnik mannetje zorgde voor echte ‘Love letters’ in ons huis. Voor Huisjekijken maakte ik voor Valentijn een leuke Do It Yourself die door iedereen te maken is. Lees gauw verder om te zien wat het eindresultaat is geworden. Bij ons in huis is er nu echt ‘love in the air’!

Binnenkort is het Valentijn en eigenlijk is het niet meer dan een commerciële happening waar bedrijven graag op in spelen. Maar! Het is ook een leuke gelegenheid om iets leuk in elkaar te knutselen en wat liefde in je huis te laten zien. Op Instagram werd ik al een tijdje geleden bekend gemaakt met de punnik rage en wat voor leuke dingen je er allemaal mee kan maken. Zo ook echte letters en woorden. Dat gaf mij de inspiratie om mooie, gepunnikte ‘love letters’ te maken.

Love letters punniken, zo doe je dat

Het duurt even, je moet wat geduld hebben, maar uiteindelijk heb je een mooie, lange slinger aan elkaar gepunnikt. Leuk om zelf te doen maar ook met of door je kinderen.

Punniken dit heb je nodig I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Ik legde eerst mijn woord op tafel, om te zien of het wel paste. Hiermee kon ik ook goed de verhoudingen inschatten.

Punniken letters I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Hierna ging ik aan de slag: de ijzerdraad stop je door de kern van de gepunnikte slinger. Het is een precies werkje en je moet goed in de gaten houden dat je niet buiten de slinger steekt. Het is een soort van rijgen en hoe meer je het doet, hoe makkelijker het gaat.

Punniken zo maak je er letters van I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Na zeker een aantal uurtjes punniken had ik dan uiteindelijk een lange slinger. Ik stopte in de kern ervan een ijzerdraad en boog het geheel in een woord. Dit is het resultaat geworden:

Punniken_love letters voor huisjekijken_blog badschuim.eu

Punniken_love letters voor huisjekijken_blog badschuim.eu

Punniken_love letters voor huisjekijken_blog badschuim.eu

Samen met de hartjes en de letter banner is het een vrolijk geheel geworden. Ik schreef al eerder een blogbericht over Valentijn inspiratie. Gemist?! Klik hier om het te lezen!

Doe of maak jij nog iets voor Valentijn?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
 • sofiemailt
  9 jaar ago

  Wat leuk! Ik vond punniken als kind altijd heel erg leuk, maar ik wist niet dat je er mee moest doen. Nu dus wel wel, dank je! :-)

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Graag gedaan Sofie en leuk dat je op mijn blog was!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close