TOP
DIY

Maak je eigen kerstboom en win!

Soms is de verpakking leuker dan de inhoud. Denk aan kinderen die het scheuren van inpakpapier ontzettend leuk vinden of een mooi doosje om een cadeau dat je nog jaren kunt gebruiken voor andere doeleinden. Dat bracht Visiondirect op ideeën: waarom maken we de verpakkingen van bestellingen op de website niet nog leuker?

In december bestel je jouw lenzen, zonnebrillen of andere benodigdheden voor goed zicht bij visiondirect.nl. Uit het ruime assortiment vind je de lenzen of verzorging voor je ogen. In iedere verpakking vind je in december een sjabloon voor het versieren van jouw eigen perfecte mini-kerstboom! Het sjabloon kun je overtrekken op het karton van de verpakking. Zo gebruik je de verpakking nog een keer en maak je direct kans op leuke prijzen. Dit is niet alleen milieubewust, maar ook een leuke activiteit om met kinderen uit te voeren wanneer het buiten slecht weer is.

Maak kans op een bol.com cadeaukaart!

Je maakt door middel van het versieren van een kerstboom kans op één van de cadeaubonnen van Bol.com. Hiervoor heb je een verpakking van een Visiondirect-bestelling nodig en een sjabloon voor de kerstboom. Heb je jouw bestelling bij Vision Direct al geplaatst? Dan download je gemakkelijk de sjablonen via de website. Maak van jouw kerstboom de mooiste die er is en maak kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 50,- of € 25,-. Met deze cadeaubon koop je iets moois voor jezelf, je kinderen of je kiest een leuk familiespel voor kerst!

Wat moet je doen?

Trek het sjabloon over op een verpakking van Vision Direct. Knip alle stippellijnen helemaal uit, ook de lijnen die naar binnen lopen. Zo kun je de delen goed in elkaar schuiven. Daarna kun je de kerstboom gaan versieren met stiften, glitters of andere versiersels. Maak de kerstboom zo mooi mogelijk! Vervolgens maak je een foto van je kerstboom en deel je hem op Facebook. Gebruik de hashtag #KnutseligeKerst en #VisionDirectNL. Meedoen kan tot zondag 17 december 2017. Winnaars krijgen hun prijs te horen via Vision Direct.

Hoe kun je de kerstboom versieren?

Je kunt alle kanten op met je kerstboom. Pak uit met glitters en maak er een vrolijk geheel van! Ook kun je kijken of je een stukje slinger over hebt van de kerstboom in jullie huis. Een ander leuk idee is bijvoorbeeld om een kleine kerstboom uit de boom te halen en deze in een plastic zakje voorzichtig stuk te maken. De kleine stukjes kerstbal kun je gebruiken om de boom van Visiondirect te versieren. Haal in ieder geval je inspiratie uit je eigen boom, Pinterest of maak gebruik van je eigen creativiteit.

Doe jij mee aan de winactie?

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close