TOP
In The Picture

Mama sieraden: hip & mooi!

Weet je nog dat je vroeger bij de juwelier hangertjes kon laten graveren met de naam van je verkering er op. Ontzettend stoer zo’n naamhanger, want dan was het echte liefde en kon iedereen het ook nog eens zien! Het lijkt wel of de geschiedenis zich herhaald want de ketting met naam is dan ook weer helemaal hip! Maar niet alleen voor op school maar ook bij de mama sieraden! 

Mama sieraden: hoe mooi kan het zijn?

Veel moeders zijn gek op sieraden. Vooral sieraden met een emotionele betekenis zoals de namen van kinderen zijn erg populair. De naam sieraden geven een diepere & symbolische betekenis. Het geeft ook een heerlijk gevoel om je kinderen dicht bij je te dragen.

Er zijn veel verschillende mama sieraden te vinden. Zoals een hanger met de namen van je kids. Sinds mijn jeugd (alweer een tijdje geleden) kan er veel meer gemaakt worden dan een plaatje met daarin alleen een naam. Er zijn prachtige ontwerpen voor een ketting met naam. Wat dacht je van bijvoorbeeld deze mooie variaties op een hartje:

mama sieraden mama sieraad, mamma sieraden, mamma sieraad.

Daarnaast heb je ook hele leuke variaties zoals de vogelkooitjes.

mama sieraden mama sieraad, mamma sieraden, mamma sieraad.

Of ouderwets een ‘geschreven’ naam.

mama sieraden mama sieraad, mamma sieraden, mamma sieraad.

Wat ik heel bijzonder vond waren de sieraden met een vingerafdruk er in. Deze zijn zo tijdloos en echt uniek.

mama sieraden mama sieraad, mamma sieraden, mamma sieraad.

 

Waar vond ik deze mama sieraden?

Bij de webshop Names4ever. Een shop die al de nodige ervaring in het juweliersvak heeft. Voordat ze online waren, kon je ze al vinden bij winkels, groothandel en atelier. Ze werken met een eigen atelier en in eigen beheer. De werkwijze biedt ook mogelijkheden om in te spelen op speciale verzoeken. Dus ben je op zoek naar iets specifieks, dan kun je ze daar voor benaderen!

Goh, heb ik je toch weer een leuk kado idee gegeven voor je verjaardag, kerstmis of moederdag?!

Dit artikel bevat advertorial content. Meer info kan je vinden in mijn disclaimer.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close