TOP
Max de mepper spel review op www.badschuim.eu
Max de mepper – een echt jongens spel!
Max de mepper – een echt jongens spel!
Kids

Max de mepper – een echt jongens spel!

‘Ja, die wil ik hebben mama!’ schreeuwt mijn kleine ventje als hij tv aan het kijken is. Hij is gevoelig voor reclame (wie eigenlijk niet). De kinderzenders kunnen er tegenwoordig wat van. Als ouder word je er gek van, want de verlanglijst wordt alleen maar groter. Herkenbaar?! Vast wel! Maar dit keer pakte het positief uit, want ik mocht zo’n reclame gevalletje thuis testen. Namelijk het spel ‘Max de mepper’. Top, want dat was zeker 1 van de 500 dingen die ons kleine ventje wel van de reclames wilden hebben!

Max de mepper – wat is het eigenlijk?

Max de mepper - close up spel met kids- review op www.badschuim.eu

Een bordspel voor 2 tot 3 speler, voor kids vanaf 4 jaar. Op het midden van het bord zit Max de mepper. Je moet wél opletten om het Max de Mepper spel te winnen! Als speler moet je zo snel mogelijk over het bord komen om zo veel mogelijk besjes te verzamelen. Maar pas op dat je beestjes niet gemept worden door Max de Mepper, want hij vindt beestjes meppen gewoon super grappig. Wanneer Max ze er vanaf mept ben je al jouw beestjes kwijt! Let dus extra op want Max draait en slaat en je kunt alleen winnen als je weet te ontsnappen aan z’n grote vuisten!

Max de mepper – wat vonden wij er van?

Het spel heeft een gigantische plastic aap die onvoorspelbaar in het rond kan meppen. Eigenlijk een beetje zoals jongetjes zelf ook wel eens zijn in hun spel, onvoorspelbaar en lomp, dus lekker herkenbaar ;) en dus ook super cool (vonden ze hier dan). Want lekker ‘meppen’ is toch te gek!! Of je dat nou zelf doet of zo’n plastic aap, allemaal leuk. Dus met veel enthousiasme werd het spel gestart. De regels waren duidelijk en werd er aan het begin flink gelachen en gebruld om die meppende aap. Maar na 1 spelletjes ronde was het plezier en de nieuwigheid er wel weer af en ging men verder met de LEGO. Niets nieuws eigenlijk, want zo gaat het wel vaker hier met spelletjes. Ik ben benieuwd of het spel leuk blijft en het niet zo’n spel is wat een paar keer word gespeeld en dan in de kast ligt te ‘verstoffen’. Maar goed, we gaan het beleven. Vooralsnog dus een mooie aanwinst en weer een spel minder van de Sinterklaas lijst ;)

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close