TOP
Me-time creëer een heerlijke spa at home met deze gadgets
Thuis / Lifestyle

Me-time: creëer een heerlijke spa at home met deze gadgets

Je werk, je gezin en je sociale leven slurpen wel eens veel energie op. Door me-time te creëren, behoud je de balans tussen werk en privé. Heb je het te druk om dit in te plannen? Dan is dit een teken dat je het écht nodig hebt. Zodra je meer tijd voor jezelf vrij maakt, kom je tot rust en kun jij jouw drukke leven weer aan. Er zijn dan ook verschillende manieren om helemaal tot jezelf te komen. Ga eens offline, doe een dutje of waan jezelf in een fijne thuis spa. Of nog beter, combineer het! Haal je dagje spa in huis met deze gadgets en kom helemaal tot rust.

Luxe douchepaneelsysteem

Een luxe douchepaneelsysteem zorgt voor een heerlijk, ontspannen douche-ervaring. Een paneel beschikt over 4 functies: normaal, regen, waterval, en massagejets. Afhankelijk van je stemming kies je voor welke straal je gaat. Heb je zin in een massage? Activeer dan de massagejets. Deze stralen laten je spieren ontspannen. Of activeer de regendouche, de  waterval of de normale straal wanneer je gewoon eens lekker wil genieten. Daarnaast beschikt dit paneel over LED-verlichting die je eenvoudig in- en uitschakelt met 1 druk op de knop. Een luxe douchepaneel ziet er stijlvol uit, en tovert jouw badkamer om tot een heuse wellness ruimte. Heerlijk, toch?

Lichaamsdroger

De lichaamsdroger is een gadget waar menig mens van droomt. Goed nieuws: het bestaat! Combineer hygiënisch drogen in combinatie met maximale veiligheid. De gezonde warmte in combinatie met een lichte bries blazen jou helemaal droog. Het gebruik van handdoeken is hierdoor overbodig. Bovendien help je het milieu ermee, doordat je minder water gebruikt. Je hoeft je handdoeken namelijk niet meer uit te wassen. Laat de droger bevestigen door een elektricien voor extra veiligheid. Na het douchen druk je op de knop van de lichaamsdroger en ben je binnen een mum van tijd droog. 

Jacuzzi

Jacuzzi

Een jacuzzi, ofwel spa, is dé ultieme manier om helemaal tot rust te komen. Vind je een spa prijzig? Een opblaasbare jacuzzi is minder duur dan een vaste jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi is stabiel, stevig, werkt zeer ontspannend én is betaalbaar! Zonder moeite zet jij hem op of breek je hem weer af. Met de Intex jacuzzi bubbel je heel wat uren weg. Naast de bubbels kun je je spieren verwennen met heerlijke massagestralen. Wil je liever een jacuzzi die kwalitatief mee kan met de vaste jacuzzi, maar qua prijsniveau in de buurt komt van een opblaasbare jacuzzi? Dan is de W’eau jacuzzi een betaalbare, goede optie. Zie jij jezelf al helemaal tot rust komen in een opblaasbare jacuzzi?

Bonus tips:

Rustgevende muziek

Naast het uitvoeren van een activiteit waarbij je volledig tot rust komt, is het aan te raden om rustgevende achtergrondmuziek op te zetten. Rustige muziek heeft namelijk een ontspannende werking op je lichaam. Door hiernaar te luisteren, maakt je lichaam endorfine aan ofwel het gelukshormoon. Hierdoor neemt de productie van je stresshormoon af.

Kalmerende geuren

Als je wel eens een spa hebt bezocht, weet je dat ze veel gebruikmaken van verschillende geuren. Het is wetenschappelijk bewezen dat sommige aroma’s een positief effect hebben op je humeur. Dit zijn onder andere rozemarijn, lavendel, kamille en jasmijn. Er zijn verschillende manieren om geur te verspreiden in je huis. Steek geurkaarsen aan, plaats geurstokjes of vul een aroma diffuser met etherische olie en geniet van een heerlijk aroma.

Waan jezelf in een heerlijke spa en kom volledig tot rust!

«

»

Close