TOP
Kids

Met de kids op vakantie: 3 leuke bestemmingen

In de zomer is het tijd om nieuwe plekken te ontdekken. In dit artikel lees je over de leukste bestemmingen die je met kinderen kunt bezoeken. Met kinderen kan je ontzettend veel leuke dingen doen en ontdek je vakantiebestemmingen door hele andere ogen, dan wanneer je alleen, met je partner of met een vriend(in) op vakantie gaat. Dit zijn echte aanraders voor vakanties met kinderen.

Een vakantiehuis in Frankrijk

Een vakantiehuis in Frankrijk klinkt als een enorme luxe. En dat is het ook. Met een vakantiehuis heb je vaak de ruimte voor jezelf en je gezin. Je kunt naar hartelust spelen, zonnen, lezen en samenzijn. Een geweldige locatie voor een vakantiehuis is in de Cote d’Azur. Een vakantiehuis Cote d Azur is de perfecte locatie om op te laden en te genieten van elkaar terwijl je kan genieten van de Franse zon. Een vakantiehuis huur je gemakkelijk voor een langere periode. Misschien is het leuk om deze periode te delen met anderen? Bijvoorbeeld een weekend met je ouders of een paar dagen met vrienden. Doordat je met kinderen vaak genoeg avontuur hebt in en rond het huis, is het ook niet erg om hier wat langer te blijven. Dagjes uit kan in de omgeving, maar een dagje in het zwembad ook…

Kamperen in Noord-Holland

Een vakantie in de zomer hoeft niet direct heel ver te zijn. Heb je er wel eens over nagedacht om te kamperen in Noord-Holland? De westkust van Nederland telt diverse stranden én duincampings. Ga voor een stacaravan, een huisje in de duinen, een tent of een mooi hotel. Iedere dag naar het strand, uitwaaien in de duinen en ’s avonds eten bij een strandtent. Dat klinkt toch als de ideale vakantie? Bezoek Bakkum, Castricum, Egmond of Wijk Aan Zee. Welk strand steelt jouw hart? Ook leuk: je kunt ook huisjes huren op het strand! Hierdoor sta je iedere ochtend op met zeezicht en spelen je kinderen al in het zand voor je goedemorgen hebt gezegd. Klinkt als een perfecte manier om op te laden…

Bezoek Legoland in Denemarken

De wensen van kinderen en die van jezelf beantwoorden, doe je in Legoland. Legoland ligt op 700 kilometer van Utrecht of is te bereiken met het vliegveld. Naast Legoland ligt namelijk een eigen vliegveld! Legoland is een groot attractiepark dat leuk is voor jong en oud. Je vindt er prachtige bouwwerken van Lego maar ook attracties voor de kleinsten, maar ook zeker voor de grootsten. Een vakantie in Denemarken is gemakkelijk te combineren met kamperen in de omgeving, een huisje of een stacaravan. Geniet van al het moois dat de bovenburen te bieden hebben en geniet ondertussen van het avontuur in het Deense attractiepark.

Staat jouw droombestemming hiertussen?

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close