Hey hoi! Jij wilt graag meer weten over mevrouw Badschuim. Leuk, daar komt ie dan:

Je kent mij als blogger en eigenaresse van Badschuim. Dat is mijn persoonlijke blog waar al mijn DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids te zien zijn. Ik ben mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim), getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim) en een sportieveling op hardloopschoenen. Tijdens het joggen komt de inspiratie los voor creatieve uitspattingen en samenwerkingen. Mijn naam: Ceciel. 

Oké, leuk, maar waar haal je de tijd vandaan om jouw blog Badschuim te combineren met je gezin, werk en alles daar omheen?

Gewoon door het te doen! Mijn DIY’s kenmerken zich vaak door makkelijk te maken en mooi. Dat vind ik belangrijk, want ik wil graag een snel maar mooi resultaat. Ik ben een praktische moeder en moet mijn tijd ook verdelen over gezin, werk, huishouden en het liefst zoveel mogelijk leuke dingen. Dus je bent met de meeste van mijn knutsels (uitzonderingen daar gelaten) geen uren bezig. Je kan ze dus heerlijk op een vrije middag met de kids maken en ze daarmee even heerlijk entertainen. Zonder dat ze aan je hoofd zeuren hoe lang het nog duurt of hun belangstelling na een paar minuten weg is en ze al aan de LEGO zijn begonnen ;).

badschuim logo

Hoe zit dat met de naam Badschuim:

Genieten van de momentjes die je opvrolijken is mijn motto. In bad met een boek en veel badschuim staat daarbij op 1. Daar maak ik graag tijd voor. Dat was dan ook de inspiratie voor de naam van het blog: Badschuim. Een naam die niets te maken heeft met mijn DIY uitspattingen, maar die vaak wel geboren worden in dat uurtje schuimende, mindfulness!

Niet alleen een blog, maar ook een webshop op Badschuim!

Photobooth props DIY - photobooth zelf maken 0

Tekenen was een verloren passie. Vroeger kon ik me daar uren in verliezen. Die passie ging verloren in tienerverlangens van boybands en rebels zijn! Eind 2015 begon die passie van binnen weer te borrelen. De creativiteit die lange tijd lag te sudderen kwam weer boven in de vorm van krijtstifttekeningen! In de zomer van 2016 werkte ik het idee helemaal uit en ontstond de webshop krijtstifttekening. Nu is het bijna een verslaving om van alles en nog wat een ontwerp te maken voor de shop. Er komt dan ook elke maand wel een nieuw ontwerp bij.

* Op de foto heb ik lol met meneertje Badschuim met de Photobooth props DIY sjablonen uit de shop.

Rest mij alleen nog te zeggen (eigenlijk is het tikken):

kijk, ontdek, doe inspiratie  op, bestel uit de shop maar vooral: GENIET VAN BADSCHUIM!

Liefs Ceciel

CECIEL VAN DER PAS

Mevrouw Badschuim