TOP
Mijn eerste atlas I Winactie bij creatief lifestyleblog Badschuim
Boeken Kids Om weg te geven

Mijn eerste atlas voor peuters & kleuters – winactie

Zo bijna op het einde van de kinderboekenweek heb ik alvast een leuke afsluiting: een winactie van het boek ‘Mijn eerste Atlas’. Een super mooi geillustreerd boek voor peuters en de jonge kleuters. Een primeurtje zelfs, want het boek is namelijk pas vanaf morgen in de winkels verkrijgbaar! Lees gauw waar het over gaat en waarom jij dit boek ook wilt hebben!

Mijn eerste atlas, wat kun je er in ontdekken!

In dit leerzame boek gaat er letterlijk een wereld open voor peuters en kleuters. Iedere pagina is gevuld met een levendige illustratie van een werelddeel met daarop de typische kenmerken van de landen. Er valt van alles te ontdekken; welke dieren er leven, hoe de natuur eruitziet en welke herkenbare culturele bezienswaardigheden er te vinden zijn. Het vergroot niet alleen de woordenschat, maar ook het begrip van de wereld voor de allerkleinsten onder ons. Ontdek dus de grote wereld samen met je kleintje en maak een extra feest van het voorlezen.

Mijn eerste atlas I Winactie bij creatief lifestyleblog Badschuim

Het boek is leerzaam en leuk voor peuters en de kleine kleuters. Het staat vol met vrolijke, schattige illustraties. Het boek heeft een zachte buitenkant, waardoor het heerlijk in de hand ligt en aan de binnenkant verharde bladen met afgeronde kantjes. Ideaal dus voor kinderhandjes.

Winactie

Wil jij het boek ‘Mijn eerste atlas’ winnen? Dan moet je daar het volgende voor doen:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie. 

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Neelke Mateboer.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

14 COMMENTS
 • Rosa
  9 jaar ago

  Super leuk!

 • Nina Mol
  9 jaar ago

  Ik doe supergraag mee! XXX

 • Annelies
  9 jaar ago

  Dit lijkt me een heel leuk cadeautje voor de kindjes in onze familie! Ik doe graag mee!

 • Petra L.
  9 jaar ago

  Wat een briljant cadeautje voor een vriendin die zwanger is, Niks mooiers dan iets waar een kind iets van kan leren.

 • Sabine Hensens
  9 jaar ago

  Wat leuk!! Ik maak ontzettend graag een kansje voor mijn SUPER nieuwsgierige en vooral leergierige dochter Mara van 5 jaar oud!!
  Ik weet zeker dat deze Atlas een schot in de roos zal zijn voor haar….Leuk cadeau ook voor Sinterklaas ;)

 • Martine Schulte
  9 jaar ago

  Wat een leuk boek echt iets voor mijn lieve kids en wat een leuke site hebben jullie zeg

 • Neelke
  9 jaar ago

  Wat een leuke winactie :) Ik hou van kaarten en atlassen, misschien mijn mini-me ook? :D

 • Malika
  9 jaar ago

  ’n Perfect boek voor mijn 3 nieuwsgierige, leergierige maar vooral eigenwijze prinsessen. Kortom; ik wil het graag voor ze!

 • Sandra
  9 jaar ago

  Ha! Leuk! Dit zou het eerste echte boek van onze, nu nog ongeboren, spruit worden. Zou fantastisch zijn het te winnen!

 • Carla Lansink
  9 jaar ago

  Het lijkt me geweldig voor mijn kleinzoon van 1 jaar. Zijn moeder komt uit de Filipijnen en kan met behulp van deze atlas vertellen over de verschillen tussen deze werelddelen.

 • Debbie
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee! De peuters van de Speelborch zouden dit geweldig vinden!

 • Carolien
  9 jaar ago

  Hoi hoi
  Ja ik vind dit leuk xx

 • Judith
  9 jaar ago

  Deze atlas wil ik graag winnen voor mijn peuter en kleuter! Vooral de oudste is helemaal gek van kaarten.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close