TOP

Moederdag tips

Moederdag tips om te geven en knutselen I Creatief lifetsyle blog Badschuim

Moederdag tips: een pagina vol om te knutselen, zelf te maken, van te smullen en met veel liefde zelf te geven! Wat zal jouw mama blij verrast zijn met deze originele kado’s! Klik op de kopjes om naar de blogberichten te staan waarin precies omschreven staat hoe je ze kan maken.

Moederdag tips die heerlijk zoet zijn:

moederdag tipsHartjes cakejes

Laat je moeder zien hoeveel je van haar houdt met deze hartjes cakejes. Simpel te maken door een pak beslag te kopen, de aanwijzingen op te volgen, het beslag in de vormpjes te doen en alleen een knikker toe te voegen. Waar en hoe lees je hier . Moederdag tips met een hartje.

Broodtrommel ideeën Valentijn

Hartjes boterham

Verras je moeder ’s ochtends met deze hartjes boterham. Ga aan de slag met letter en hartjes vormpjes en maak bijvoorbeeld deze lieve creatie. Garantie voor een brede glimlach en een dikke knuffel! Moederdag tips met een lieve boterham. 

 

afscheid kinderdagverblijf kado cadeauHartjes potje

Is je moeder een echte snoeper, dan komt dit kleine snoeppotje zeker van pas. Vul het met hartjes snoepjes, versier het en je hebt een snel maar super lief kado. Moederdag tips om van te snoepen.

 

afscheid kinderdagverblijf kado zelf maken brownie in een pot

Brownie in een pot 

Is je moeder een fan van brownies? Maak dan voor moederdag deze brownie in een pot. Het is een mooi kado om naar te kijken en heeeeerlijk om te maken. Moederdag tips met een mooie maar zoete twist.

valentijn verwenreceptVerwenrecepten

Wil jij je moeder de hele dag lekkere en lieve dingen te eten geven? Dan kan dat met deze 5 lekkere & simpele recepten voor een ontbijt, lunch, hapje of diner. Ze zijn dan wel voor Valentijn geschreven, maar ze zijn voor Moederdag ook heel goed bruikbaar!

Moederdag tips, zeg het met een kaartje:

 

Hartjes kaartje kaartje met hart zelf maken

Hou je van vouwen, knippen, plakken en versieren? Dan is dit hartjes kaartje jouw perfecte moederdag kado. Moederdag tips met een lief hartjes kaartje.

moederdag tips

Hartjes vouwen 

Heb je al een kaartje gekocht maar kan die nog wat extra’s gebruiken? Versier hem dan met deze gevouwen hartjes. Dat geeft net dat beetje extra wat jouw kaartje nodig heeft.  Moederdag tips met een lief gevouwen hartje in je kaartje.

 

moederdag tips

Gedroogde bloemetjes

Zeg het met bloemen, met gedroogde bloemen. Deze bloemen pluk je uit eigen tuin, droog je en versier je op je moederdagkaart. Moederdag tips met haar lievelings bloemen op een kaartje.

Moederdag tips, zo leuk om zelf te maken:

Moederdag strippenkaart om zelf in te vullen I Creatief Lifestyle blog Badschuim

 

De moederdag strippenkaart!

Een kaart met daarop tegoedbonnen voor een klusjesdag, speciale verwendag en alles wat jij speciaal verzonnen hebt voor je eigen moeder. Dus lees gauw verder om hem gratis te downloaden en zelf te printen. Moederdag tips: tegoedbonnen kaart!

Moederdag tips

Liefde gaat door de maag

Kan jouw moeder goed koken of houdt ze enorm van lekker eten? Maak dan dit super, simpele, snelle maar erg leuke kado. Met de gratis te downloaden en printen kaartjes zit het zo in elkaar. Moederdag tips: liefde gaat door de maag.

 

moederdag tips

Instagram foto magneten

Heb je een hop leuke foto’s op Instagram waar je iets moois van wil maken? Maak dan deze leuke instagram foto magneten. Zo kan jouw moeder elke dag nog nagenieten van al die leuke momenten. Moederdag tips met een fotomomentje.

afscheid kinderdagverblijf papieren bloemen afscheidPapieren bloemen

Met deze vrolijke, lekker lang houdbare bloemenlijn geef je een kleurig moederdagkado. Makkelijk te maken en zo ontzettend gezellig in huis. Ook heerlijk lang houdbaar! Moederdag tips van papier.

Close