TOP
Moederdag verwendag ring kado I Creatief Lifestyle blog Badschuim
Moederdag.

Moederdag verwendag

Moederdag: gestommel op de gang, gerinkel in de keuken, gekraak van kado papiertjes en dan uiteindelijk het lieve kusje en gegiechel wat je wakker maakt! Wat kijk ik er weer naar uit: moederdag! Dit jaar wordt voor mij een bijzondere moederdag verwendag, want mijn kado mocht ik van te voren al uitzoeken. Het glimde, sprankelde en paste precies om mijn vinger. Weet jij al wat ik koos?!

Moederdag verwendag

Al een tijdje wilde ik heel erg graag een nieuwe ring. Ringen staan voor mij voor bijzondere momenten. Zo heb ik er eentje van onze trouwdag en eentje van de geboorte van ons wondertje. Ons ventje is afgelopen najaar naar de basisschool gegaan. De baby- en peutertijd ligt achter ons, een nieuw tijdperk is aangebroken. Dat vond ik een bijzonder moment wat ik graag wilde herinneren met een mooi sieraad. Ach ja en je kent het wel. Het duurt even voordat zoiets daadwerkelijk gekocht is. Nu het bijna moederdag is was het moment daar. Ik vond het wel toepasselijk en ik mocht gaan uitkiezen!

Na een zoektocht op internet vond ik een mooie (en betaalbare, ook belangrijk) ring bij Lucardi. Ik was op slag verliefd, die ring met de subtiele vorm en kleine schitterinzetjes moest het worden. Ik liet zien wat ik wilde en liet het aan mijn jongens over de bestelling te doen. Ik had van te voren natuurlijk wel even mijn ringmaat opgemeten en dit aan hen doorgegeven. Blijkbaar was het bestellen een ‘makkie’ en een dag later was de vriendelijke postbode er al met mijn pakketje. Moet je eens kijken wat een mooie verpakking:

Moederdag verwendag ring Lucardi verpakking ring moederdag I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Eigenlijk mocht ik het nog niet zien, maar ja, er moest natuurlijk wel even gepast worden. En ooooooooo wat heb ik tijdens het passen genoten. Kijk eens wat een mooie schittering:

Moederdag verwendag ring Lucardi Diamants & Silver I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Moederdag Verwendag ring Lucardi I Creatief Lifestyle blog Badschuim I C

Moederdag verwendag Lucardi Diamants & Silver ring 1moederdag I Creatief Lifestyle blog Badschuim

De ring zit nu weer in een doosje, te wachten totdat het moederdag verwendag is! Ik kan haast niet wachten!

Namens Lucardi mag ik mijn lezers ook een leuk moederdag verwendag kado doen, namelijk  €10,- korting op een artikel uit de Silver & Diamond collectie. Hiervoor hoef je allen deze actiecode: LUCARDI-6K te gebruiken. De code is geldig t/m 31-05-2015.

Hoe gaan jullie moederdag dit jaar vieren?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close