TOP
monster feest, kinderfeest monsters,
Monster feestje
Monster feestje
DIY

Monster feestje

Het was eindelijk zover: de dag van het monster feestje! We keken er samen dagen en nachten naar uit, kruiste de kalender er op af en eindelijk was de dag aangebroken. Alle vriendjes en het vriendinnetje van mini meneertje Badschuim mochten komen. Het was een super leuke middag waar ik ontzettend leuke monster DIY’s voor maakte. Zo kregen alle kids een monster T-shirt. Ook versierde we het hele huis en tekende zelfs het monster feestje op de ramen (en auto) met een krijtstifttekening.

Monster t-shirts voor een monster feestje

Om het feestje compleet te maken (en naderhand een leuke herinnering mee te geven) maakte ik monster t-shirts. Ik bestelde strijkvelours, kocht een aantal kleurige kinder t-shirts bij de KIK en ging met een schaar & strijkijzer in de hand aan de slag. Uit de vrije hand (en met een paar afbeeldingen op mijn iPhone in beeld) maakte ik verschillende monster gezichten. Na ze uitgeknipt te hebben, kregen ze een permanente plaats met de strijkijzer op de t shirts.

Wil je een uitgebreide omschrijving hoe je strijkvelours op een t-shirt aanbrengt?! Klik dan door naar mijn blogbericht voor een DIY van een LEGO t-shirt of Piet Piraat t-shirt. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je het maakt :).

De monster t-shirts waren zo geslaagd dat ik ze de dagen er na nog verschillende keren op school zag rond lopen. Dat vond ik een enorm compliment!

monster feest, kinderfeest monsters, monsters feest, verjaardag monsters,

De monsters in actie ;)!

monster feest, kinderfeest monsters, monsters feest, verjaardag monsters,

Monster krijttstift tekeningen voor een monster feestje

Voor de versiering van het huis ging ik los. Niet alleen het raam aan de voorkant van het huis kreeg een monster krijtstifttekening. Ook het garage raampje en zelfs mijn auto! Er was dus zelfs een echte monster auto en dat vonden ze te gek!!

monster feest, kinderfeest monsters, monsters feest, verjaardag monsters, monster feest, kinderfeest monsters, monsters feest, verjaardag monsters,

krijtstifttekening Monster_op raam 01 monster feest, kinderfeest monsters, monsters feest, verjaardag monsters, monster feest, kinderfeest monsters, monsters feest, verjaardag monsters,

Vind jij ze ook te gek en wil je ze graag ook thuis maken voor een monster feestje. Dat kan! Je kan ze in mijn krijtstifttekening mini webshop voor een klein prijsje downloaden. Klik door naar de monster krijtstifttekening en je vind ze in mijn shop.

Het was een te gek monster feestje. Voorafgaande maakte ik hiervoor nog een leuke monster uitnodiging en een monster traktatie:

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close