TOP
mama sieraden van Kaya
Hebbedingetjes

Mooie en unieke mama sieraden van Kaya

De meeste moeders kunnen hun kinderen vaak achter het behang plakken (ik ook!), maar gelukkig zijn dat altijd maar periodes. Soms duren ze lang, soms (gelukkig) kort. Kinderen: je kunt soms niet met ze maar al helemaal niet zonder ze! Je blijft dol op ze! Gelukkig laten ze ook af en toe aan jou zien dat je de liefste moeder bent. Een knuffel, zelf gemaakt bouwwerk (waarvan je stiekem denkt: wat is dat?) en een cadeautje met Moederdag of je verjaardag zijn heerlijke momenten. Voor dat cadeautje heb ik nu een ontzettend leuke webshop ontdekt: Kaya sieraden! De collectie van Kaya bestaat namelijk uit zilveren sieraden die met de hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Mooi en persoonlijk. Je kan er je eigen, unieke mama sieraden bestellen. Erg leuk dus om kado te krijgen. Wij mochten een armbandje bestellen en ik laat je graag zien hoe mooi het is geworden.

Mama sieraden van Kaya – Betekenisvolle sieraden

mama sieraden van KayaDe producten van KAYA worden met veel zorg, liefde en vakmanschap gemaakt. Zowel armbanden als kettingen en bedeltjes kunnen met de hand gegraveerd worden. Een ambacht dat maar door weinigen wordt beheerst. “Een handgravure is een klasse apart, een stukje kunst dat een prachtig persoonlijk tintje aan je sieraad geeft. Dit is met een graveermachine niet te evenaren. Een handgravure is vele malen mooier en persoonlijker.” vertelt ontwerpster en eigenaresse Tanja Rakhou. Geïnspireerd door haar Nederlandse wortels graveert Tanja in het pure Nederlandse schrijfschrift. Dit maakt de uitstraling van een hand gegraveerd sieraad uniek. Hiervoor wordt een speciale graveerpen gebruikt dat werkt op hoge luchtdruk, waardoor de gravure mooi diep is. Er is geen betere manier om te zeggen dat iets speciaal is, dan met deze hand gegraveerde sieraden.

Wat kozen wij uit de collectie mama sieraden van Kaya

De website van Kaya staat boordevol mooie sieraden. Eigenlijk is er gewoon teveel om uit te kiezen. Gelukkig is het dan ook een overzichtelijke webshop met prachtige afbeeldingen van de sieraden, zodat je snel kan navigeren naar jouw keuze. Daarnaast viel het me op dat de sieraden allemaal betaalbaar zijn. Ook wel eens fijn voor de portemonnee en dan ook extra erg leuk om kado te doen of krijgen. De mama sieraden van Kaya zijn niet van hout of plastic, maar gemaakt van échte materialen zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. Hierdoor hebben ze een mooie uitstraling.

Voor mijn keuze, viel mijn oog op de zilveren armband ‘cute balls’. Een stoere naam voor een door-en-door echt zilveren armband. Voorzien van een graveerbedel (voor naam, datum of lief woord) inclusief echt zoetwaterpareltje en klein zilveren hartje. Naar mijn idee matched het overal bij, dus ik was verkocht. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, kon ik gaan bestellen. Dat was easy peasy. Het invulschema gaat gemakkelijk, geeft voldoende toelichting voor maten en is dan ook zo ingevuld. Nadat ik de manier van graveren op had gegeven, heb ik het armbandje besteld. Nu wachten op het pakketje. Dat kwam, netjes na de beloofde aantal dagen, in een zorgvuldig verpakte envelop voorzien van bubbeltjes plastic. Erg fijn, want je weet maar nooit wat er met je pakketje bij de post kan gebeuren. Bij openen werd ik verrast door een lief roze sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje.

mama sieraden van Kaya

mama sieraden van Kaya

Het graveerwerk is niet super strak en dat vind ik er erg mooi. Het is subtiel op het bedeltje aangebracht, niet te groot. Daarnaast vind ik de gehele armband erg mooi stralen. Ik ben dan ook erg blij met mijn mama sieraad van Kaya en draag het dan ook met veel plezier!

KAYA Sieraden maakt een verschil! je leest hier waarom: 
Omdat KAYA hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat 16 kinderen in Gambia naar school kunnen.

Eigen woorden van Tanya: ‘Het klinkt misschien als in een Miss World verkiezing, maar na tien jaar gewerkt te hebben voor een multinational wilde ik ook wat terug doen. Ik kwam in contact met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Een perfecte match dus! Daarom doneer ik per sieraad een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan.’

Voor het schooljaar 2016 doneerde KAYA ruim € 2500. Wat een geweldig bedrag. Bij bestelling van jouw mama sieraad draag jij daar dus aan bij. Wat een extra heerlijk gevoel krijg je daar dan van!

Wil je nu ook zo’n mooi sieraad van Kaya, dan kan ik je blij maken met een kortingscode: 5e% . Het geeft je recht op €5,- korting bij besteding van minimaal €25,- exclusief verzendkosten. Bij besteding van €30,- of meer zijn de verzendkosten gratis.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close