TOP
bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,
DIY Tuin

Een muur vol bloemen – haal de zomer in huis!

Met een muur vol bloemen haal je al het mooie van de zomer in huis. Geinspireerd door een het ultieme zomerhuis van Westwing, maakte ik deze leuke DIY. Met een knipschaar in de hand ging ik mijn tuin en die van de gemeente in. Knipte de prachtigste bloem exemplaren en plakte ze thuis op de wand. Ze kregen nog een mooi schilderijtje en klaar was mijn zomerse wand in huis!

bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,

Een muur vol bloemen, wat heb je nodig:

bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,

  • Een knipschaar.
  • Bloemen en grassen (uit eigen tuin of langs de kant van de weg).
  • Washitape.
  • Een mooi stukje wand in je huis.
  • Alternatief: een plastic reageerbuisje voor bloemstelen (verkrijgbaar bij de bloemist).

 

Een muur vol bloemen, zo maak je het:

Stap 1 – een muur vol bloemen: Kies een mooi stukje muur in huis uit voor je bloemen. Maak op de grond of tafel alvast een layout voor op de wand. Dan weet je meteen hoe je alles moet plakken. Je knipt de bloemen dan meteen op maat.bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,

Stap 2 – een muur vol bloemen:  pak je washitape en begin met plakken. Zorg dat je de washitape goed aandrukt bij het vastplakken van de bloemen. Maak rondom elke muurbloem en leuke omkadering van washitape. Dat hoeft niet al te recht, doe wat jij leuk vindt.

Stap 3 – een muur vol bloemen:  herhaal dit voor al je bloemen en klaar is je wand!

Zo simpel en mooi kan een DIY zijn. Dit was mijn resultaat:

bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy, bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy, bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy, bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,

bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,

De bloemen zullen wel snel dood gaan zonder water, maar ook dat kan juist mooi zijn als ze mooi indrogen. Hou je daar niet van? Dan heb ik een mooi alternatief:

bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy, bloemen muur, bloem op muur, bloem op wand, een wand vol bloemen, zomerse bloemen diy, zomerse bloem diy,

Met een plastic reageerbuisje aan de steel hou jij je bloemen lang goed en zo ook je muur vol bloemen :).

Wil je mijn DIY inspiratie niet langer missen? Klik dan door naar mijn Facebook pagina of kijk eens op mijn verzamelpagina vol decoratie & inspiratie .

Dit artikel bevat advertorial content, meer info hierover kun je lezen in mijn disclaimer.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close