TOP
Jongens kamer make over I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
Hebbedingetjes Kids

Nieuwe kamer voor ons ventje.

We sloten het jaar 2013 af met, voor ons weer een mijlpaal, ons kleine ventje was zindelijk! Daarmee was er ook een tijdperk afgesloten van luiers, luierdoekjes, een verschoningskussen en de commode. Alles mocht weg en de commode werd verkocht. Tijd voor een nieuwe kamer!

Samen met ons kleine ventje zochten we een kleur uit voor de verf. Het kon ook niet anders, het werd BLAUW! Voor versiering op de wanden vonden we een leuke sticker webshop die ook binnen 1 dag leverde. Heel erg fijn, want onze metamorfose was ook krap gepland. We bezochten de IKEA (op zaterdag, wat een dom plan, het leek wel een mierenhoop, zo druk) en haalden gelukkig de laatste spulletjes uit het rek. Na een aantal uurtjes van hard door werken kregen we een prachtig resultaat:

De nieuwe speelhoek. Het opstellingsidee kwam uit een vakantiehuisje op Texel. Daar hadden ze in de woonkamer aan één wand ook een hele lange, lage tafel staan. Daarop kon je zitten of spulletjes leggen. Ideaal vanwege de multi functionele bestemming.

Jongenskamer idee I Creatief lifestyle blog Badschuim

Het nieuwe leeshoekje met de bekende IKEA schilderijplankjes. Er staan boekjes naar keuze en naar kleur op. Gewoon omdat het leuk is en gezellig staat.
 
Met dit gezellige kamertje kunnen we wel een tijdje vooruit!
Zoek je meer leuke spulletjes voor kinderen? Bekijk dan ook eens mijn ikea koeienkrukje of mijn polka dot tafeltje.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
 • Ceciel
  10 jaar ago

  Hoi, leuk dat je mijn blog bezocht en een reactie achter liet!
  De stickers komen van http://www.meermuurstickers.nl/voertuigen/
  Prima webshop, snelle levering en ik zag dat ze nu in de aanbieding waren!

 • Anonymous
  10 jaar ago

  Hoi Ceciel,

  Waar heb je die leuke muurstickers met auto’s gekocht?

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close