TOP
Nieuwjaarsvlaggetjes
Nieuwjaarsvlaggetjes
Nieuwjaarsvlaggetjes
Papierliefde Printable

Nieuwjaarsvlaggetjes

Om weer een beetje van die sprankelende gezelligheid van December in huis te halen, ontwierp ik voor Huisjekijken de nieuwjaarsvlaggetjes! Gezellig, gekleurde vlaggetjes op een lijntje dat je zelf kan printen en in je huis kan ophangen.

nieuwjaarsvlaggetjes

De kerst is al weer lang voorbij; de meeste kerstbomen zijn het huis uit en afgelopen zondag meegenomen voor de kerstboomverbranding, de versiering is opgeruimd en het is kaal in huis. Nou ja, dat vind ik eigenlijk altijd. Ik mis altijd die vrolijkheid van de lampjes en de glinsterende kerstballen. Om dat gemis te compenseren maakte ik gezellige nieuwjaarsvlaggetjes om de boel op te vrolijken! Ook jij kunt ze gratis downloaden en printen, lees gauw verder.

Januari is de maand die meestal grijs en grauwig aanvoelt na die feestelijke december maand. Om de vrolijkheid terug in je huis te krijgen ontwierp ik nieuwjaarsvlaggetjes. Een vrolijke slinger van 8 vlaggetjes met leuke, kleine opdrachtjes. Dit zijn ze:

Nieuwjaarsvlaggetje 1 nieuwjaars wensen_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu1) Schrijf je nieuwjaarswensen op zodat je ze niet vergeet. Dat kan zijn b.v. meer lachen met de kids door maffe grapjes te verzamelen of een gekke uitdaging, zoals dansen op je blote voeten op het natte gras (voelt heerlijk, wel als het warmer weer is!).

Nieuwjaarsvlaggetje 2 zonnestralen_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu2) Kijk uit naar de zonnige dagen door er een vrolijke, zonnige zomerfoto op te plakken. 

Nieuwjaarsvlaggetje 3 quote_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu3) Mijn favoriete quote die iedereen kan laten stralen :).

Nieuwjaarsvlaggetje 4 een dagje gek_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu4) Doe eens een dagje gek met deze props! Knip uit en heb veel plezier!!

Nieuwjaarsvlaggetje 5 do's _gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu5) Een lijstje voor de absolute dingen die je dit jaar kan gaan doen en wat zeker niet! Zoals zeker met de kids naar die leuke film of dat pretpark, maar zeker niet naar ……..

Nieuwjaarsvlaggetje 6 favoriet_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu6) Een vlaggetje voor een leuke tekening of foto. Bijvoorbeeld een foto met een kushandje of gek gezicht of die super tekening van heel het gezin.

Nieuwjaarsvlaggetje 7 een vrolijk liedje_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu7) Een liedje om je op te vrolijken.Een gouwe-oude uit mijn tijd te lang geleden, hier wordt ik altijd vrolijk van!

Nieuwjaarsvlaggetje 8 uitjes plannen_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu8) Een dagje uit naar: ……….. Leuke dingen plannen en naar uitkijken zorgt voor de voorpret!

Jij wil deze gezelligheid toch ook in huis! De nieuwjaarsvlaggetjes kun je hieronder downloaden en printen door op de link te klikken: Nieuwjaarsvlaggetjes_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu_8 vlaggetjes
Download hier nog de grote versie van de props: vlaggetje 4: Nieuwjaarsvlaggetjes props_grote versie , zodat je vlaggenlijn intact blijft en je meerdere keren plezier kan maken. 

Wij hebben al veel lol gemaakt met de props. Vooral ook omdat mijn kleine ventje ook van mij foto’s wilde maken en dat hele leuke opleverde: 

Zoals je hier kan zien hebben wij dat dagje al gedaan en er al veel lol mee gehad:

Maar ze hingen ook erg gezellig aan de wand:

Nieuwjaarsvlaggetjes_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu

Heb jij er ook lol mee gehad?!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close