TOP
Ontdek de magie van kranen
Wonen

Ontdek de magie van kranen

In de wondere wereld van badkamerinrichting spelen kranen vaak de hoofdrol. Niet alleen regelen ze de waterstroom, maar ze beïnvloeden ook de sfeer van je badkamer. Neem een duik in de wereld van badkamerkranen en ontdek welke soorten er zijn. Het kiezen van de juiste kraan zal je dagelijkse routines keer op keer weer aangenamer maken. 

Strak en modern

Inbouw wastafelkranen zijn kranen die direct in de muur boven je wastafel geïnstalleerd worden. Dit soort kranen geven je badkamer een minimalistische en moderne uitstraling, omdat je de leidingen en bevestigingsonderdelen in de muur verborgen zijn. Dit zorgt ervoor dat het wastafelblad vrij blijft, en je dus meer ruimte overhoudt om andere spulletjes weg te zetten. Een ander voordeel aan zo’n inbouwkraan, is dat je je wastafel veel gemakkelijker proper kunt houden. 

Klassiek en comfortabel

De meest klassieke wastafelkraan is een standaard kraan die direct op het wastafelblad gemonteerd wordt. Dit soort kraan biedt een veelzijdigheid in stijl en functionaliteit. Het grootste voordeel aan dit soort kranen is dat ze erg gemakkelijk te installeren zijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen, materialen en afwerkingen, waardoor je zeker een exemplaar vindt dat perfect in jouw badkamer past. 

Stijlbewust en flexibel

Een verhoogde wastafelkraan wordt gebruikt op een opzetwastafel, die boven het wastafelblad zit. Ze biedt dan ook voldoende ruimte boven de rand van je wastafel. Dit soort kraan voegt een eigentijds element toe aan je badkamer en biedt meer bewegingsruimte onder je kraan, wat het wassen van je handen en van je gezicht gemakkelijker maakt. Weet je niet goed hoe je je zo’n verhoogde wastafelkraan moet voorstellen? Bekijk dan zeker het aanbod van Grohe eens. 

Energiezuinig en waterbesparend

Grohe biedt ook CoolStart wastafelkranen aan, die ontworpen zijn met energiebesparing in het achterhoofd. Dit soort kranen zorgt ervoor dat je geen warm water kunt gebruiken wanneer dat niet echt nodig is. Je boiler zal dus niet onnodig aanslaan, wat je zowel water als energie bespaart. Verder werkt deze kraan net hetzelfde als andere badkamerkranen. 

Compact en functioneel

Compact en functioneel

Voor een kleinere wastafel, zoals bijvoorbeeld in je toiletruimte of in je gastbadkamer, is een lavabokraan erg geschikt.  Deze kraan is compacter en neemt dus minder ruimte in beslag dan een standaard badkamerkraan. Je kunt een lavabokraan gemakkelijk installeren en onderhouden. 

Voor ieder wat wils

Of je nu de voorkeur geeft aan de charme van een klassieke wastafelkraan, de stijlbewuste uitstraling van je inbouwkraan of aan de energiebesparende toepassing van je CoolStart wastafelkraan, in de wereld van badkamerkranen biedt Grohe voor elk wat wils. Je badkamerkranen zijn de onbezongen helden van je dagelijkse routines, die je helpen om je fris en schoon te voelen, terwijl ze tegelijkertijd ook een vleugje stijl en persoonlijkheid aan je badkamer toevoegen. Kiezen voor het juiste type kraan zorgt ervoor dat je badkamerervaring verbetert en dat je graag in je badkamer vertoeft. Hou dus zowel je functionele behoeften als je esthetische voorkeuren in het achterhoofd wanneer je kranen voor je badkamer gaat kiezen. 

«

»

Close