TOP
Mamyloe banner_blogbericht door het creatieve lifestyle blog badschuim.eu
Kids uitjes

Op pad met je kids dankzij Mamyloe

Mamyloe logo_blogbericht door het creatieve lifestyle blog badschuim.euWeet je af en toe ook echt niet meer te verzinnen waar je naar toe kan gaan met je kids. Wil je graag een keer naar een bijzonder of sfeervol adresje. Dan bied MamyLoe jou een super goed alternatief. Mamyloe inspireert om samen op pad te gaan, te beleven en te genieten. Met een voorliefde voor gezond en het buitenleven. Wil je meer weten wat dit precies allemaal inhoud, lees gauw verder.

De kindervakantie is weer begonnen en ik kijk er niet echt naar uit. Leuk vrije dagen, maar entertainment voor de kids is een pre! Om nu weer naar diezelfde binnenspeeltuin te gaan is niet echt iets waar ik naar uitkijk. Die ken ik nu wel. Ik wil ook wel eens iets leuks gaan doen met de kids en er zelf ook echt van kunnen genieten. Het liefst in combinatie met vertier voor de kids. Maar ja, waar begin je die zoektocht naar dat leuke adresje. Het via-via netwerk is vaak de makkelijkste weg met de eerlijkste ervaring maar tja, die zaten eigenlijk een beetje met het zelfde probleem. Dus bereidde ik me voor om een hele avond online te gaan en me suf te gaan surfen, op zoek naar net die leuke adresjes. Bij toeval kwam ik op de site van Mamyloe: er ging een wereld voor me open!

Wat is MamyLoe?

Op Mamyloe vind je bijzondere adresjes weg van de massa voor jou en je kids, dichtbij huis maar ook voor een weekendje weg. Het is een website waarop je in verschillende steden leuke kinderactiviteiten kan ontdekken. Zo kan je er zoeken naar uitjes in Nederlandse steden zoals Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem en Maastricht en omgeving. Maar kun je er ook terecht voor buitenlandse weekendtrips in Barcelona en Antwerpen.

Mamyloe logo_blogbericht door het creatieve lifestyle blog badschuim.eu

Wat maakt MamyLoe bijzonder en een reden om de site te bezoeken?

Mamyloe komt het zien_blogbericht door het creatieve lifestyle blog badschuim.euMamyloe werkt per stad met een team van locals die zich hiervoor vrijwillig inzetten. Mensen die in de stad wonen, er veel zijn geweest of er hebben gewoond. Locals zijn ouders die anderen ook willen inspireren met al die unieke plekjes die Nederland (en leuke buitenlandse steden) rijk is. Plekjes die weg zijn van de massa, adresjes waar ouders en kids blij van worden en anderen dat ook gunnen. Hun avonturen en inside-tips delen zij op Mamyloe.nl. Speciaal voor jou en de kids. Geen gesponsorde tips maar een site met echte meningen en ervaringen. Je via-via netwerk maar dan eigenlijk met nog meer nieuwe tips!

Dankzij de vondst van deze site heb ik genoeg inspiratie opgedaan om iets leuks te gaan ondernemen met de kids. En jij nu dus ook, want:

Mamyloe_gedichtje_stadspagina

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
 • sofiemailt
  9 jaar ago

  Wat een leuk idee! Jammer dat ik niet in Amsterdam woon… of in Barcelona ;-)

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Vond ik ook Sofie! Maar je kan er ook een leuk weekendje weg door plannen. Dan kom je er ook nog eens :)!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close