TOP
Sinterklaas Verjaardag

Originele cadeaus voor mannen

Voor mannen cadeaus zoeken en ook echt iets leuks vinden is altijd een uitdaging. Vaak weten ze zelf al totaal niet wat ze nu willen hebben en zeg nu zelf…wat is nu leuk om mannen cadeau te doen? Behalve gereedschap, wat gewoon handig is of een standaard bad- en doucheset kom je niet zomaar op iets origineels. Of het nu voor de verjaardag, voor vaderdag of voor de feestdagen is. Wat is nu echt leuk om te geven, iets origineels? Leg die geurtjes, zaklampen en hamers maar weer terug in het winkelschap. We gaan voor iets leukers. Voor de feestdagen is dat wel zo handig.

Relax aan het werk

Voor mannen die op kantoor werken, kan het nogal zo zijn dat ze last krijgen van hun rug en nek. Niet gek als ze van negen tot vijf achter de computer zitten. Vaak zitten ze ook nog eens in een slechte houding, of dat u bewust of onbewust is. Een muishand, een pijnlijke onderarm en een zeurende schouder kunnen gevolgen zijn. Om nog maar te zwijgen over de knopen in de rug- en nekspieren. Wat is er dan beter dan ervoor zorgen dat je man relax te werk kan gaan? Dat kan met een elektrisch nekmassage apparaat. Een heerlijke ontspannende massage, terwijl je werkt. Dat wil toch iedereen?

Nog steeds gespannen en overprikkeld? Dan kun je ook een oogmassage apparaat geven, zodat meneer tijdens de pauze nog een extra rustmoment heeft. 

Music in the house

Is je man een echte klusser en ook nog eens dol op muziek? Dan is dit het cadeau voor hem. Door hem een Bluetooth speaker te geven (die zijn er in hele toffe designs zoals een retro radio), kan hij via zijn telefoon lekker muziek afspelen. Als hij in de badkamer bezig is bijvoorbeeld of als hij aan de slag gaat aan de werkbank in de schuur. Niks is fijner dan een beetje mee neuriën of schaamteloos zingen terwijl je bezig bent toch?

Echte mannen drinken…whiskey

Hoe gaaf is het om je man te verrassen met een mooie karaf met bijpassende glazen voor zijn favoriete sterke drank? Een mooie houder met een diamantvormige karaf en twee glazen. Dat ziet er pas luxe uit. Dat beeld zie je voortaan niet alleen maar in films en series: Nee hoor. Het kan ook thuis. Nodig de vrienden maar uit voor een avondje gezelligheid en show die mooie karaf. Wil je het nog wat extra luxe maken? Kies dan voor whiskey stones of rockers. Die zijn er in verschillende materialen. Je stopt ze in de vriezer en als je ze nodig hebt, voeg je ze toe in de glazen whiskey. Zo heb je de drank koud, maar niet waterig!

Als je haar maar goed zit

Voor de bebaarde mannen onder ons: het is best wel veel werk om je baard goed bij te houden. Je kunt het niet gewoon laten groeien en wel zien waar het schip strandt. Een baard moet je goed bijhouden. Olie om een droge baard tegen te gaan, maar ook moet het zo nu en dan netjes bijgeknipt worden. Dan is het tof om een goede verzorgingsset te geven, in een bijbehorende etui. Een kammetje, olie, maar ook baardwax en een schaartje. 

Wat voor originele cadeaus heb jij al gevonden voor mannen? Ga jij grondig op zoek of houd je het bij een geurtje en gereedschap?

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close