TOP
Originele cadeaus
Om weg te geven Wonen

Originele en creatieve (zelfgemaakte) cadeaus

Als er weer verjaardagen of jubileums aankomen, moet je voor de zoveelste keer op jacht naar cadeaus. Bij voorkeur originele cadeaus natuurlijk. Ze moeten ook nog eens goed passen bij de ontvanger, ze moeten leuk en nuttig zijn enzovoorts. Er worden dus veel eisen aan cadeaus gesteld. Maar ja… wat als je inspiratie even op een wat lager pitje staat? Dan zoek je gewoon een kant-en-klaar origineel cadeau, of je zoekt naar leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan.

Kant-en-klare originele cadeaus

Kant-en-klare cadeaus zijn in gewone winkels meestal niet zo origineel. Er zijn echter wel webshops die zich (onder andere) specialiseren in leuke en originele cadeaus, je vindt hier www.cadeautjes.nl/originele-cadeaus bijvoorbeeld ontzettend veel leuke voorbeelden. Zo vind je allerlei maffe en grappige ideeën die zeker leuk zijn als cadeau! Als je even goed zoekt vind je hartstikke leuke ideeën. Vaak hebben deze ideeën ook studentikoze trekjes en leuke grapjes. Zoek je een cadeau voor een volwassene, dan is het leuk om een grappig cadeautje te combineren met bijvoorbeeld een waardebon of een ander ‘serieus’ cadeau. Kan iedereen eens lekker lachen en krijgt de ontvanger ook nog iets waar hij wat nuttigs mee kan doen.

Zelf cadeaus maken

Natuurlijk maken trouwe bezoekers van badschuim.eu zelf hun cadeaus. Als je er tijd voor hebt, is dit een hartstikke leuke optie. Weet je bijvoorbeeld dat de jarige een nieuw dekbed, een nieuwe theedoek of een nieuw tafellaken kan gebruiken? Dan koop je er een witte variant van en leef jij je uit met textielverf! Ook kun je een plant geven (natuurlijk in een prachtige, zelf versierde bloempot) of maak je ook de bloemen die erin staan helemaal zelf. Je kunt op twee manieren te werk gaan: je zoekt eerst materialen bij elkaar en verzint dan een leuk idee, of je verzint een leuk idee en gaat dan op zoek naar manieren om het uit te voeren. Vooral als iemand een wensenlijstje heeft samengesteld is de laatste methode vaak het handigst.

Originele en creatieve cadeaus scoren veel hoger dan altijd maar weer dezelfde cadeaus. Ze worden vaak gecombineerd met wat geld of een waardebon, zodat de jarige toch altijd iets van eigen smaak of voorkeur kan aanschaffen. Tegelijkertijd kan iedereen zien dat er zorg en aandacht is besteed aan het cadeau. Dat maakt deze cadeaus veel waardevoller dan bijvoorbeeld een simpel bosje bloemen. Ga dus zelf aan de slag of zoek een supergaaf, origineel cadeau voor elke gelegenheid!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close